IFA 2016: Acer Predator 21 X, laptopul cu un ecran curbat si doua GTX 1080

0

Noul laptop de la Acer, Predator 21 X, este un monstru. Nu numai ca cei de la Acer au reusit sa puna un ecran curbat de 21 inch pe un laptop pentru prima oara vreodata, dar au adaugat si doua placi video GeForce GTX 1080. Pe langa acestea, laptopul mai are 5 ventilatoare, un procesor de a 7-a generatie de la Intel si spatiu de stocare SSD de pana la 4 TB.

acer-predator-21-x-1440x960

Fiind dezvaluit pe 31 august la IFA Berlin, cei de la Acer recunosc ca acest laptop este construit pentru a dovedi iscusinta inginerilor, intentia nefiind de a crea un produs de consum. Fiecare Predator 21 X va fi disponibil pentru comanda incepand cu ianuarie anul viitor De asemenea, acest lucru le permite celor de la Acer sa faca reclama la un procesor care nici nu a aparut inca. Printre alte caracteristici si specificatii se numara patru slot-uri de RAM DDR4, Tobii eye-tracking, o tastatura mecanica, un sistem audio 4.2, o tastatura numerica care poate fi transformata intr-un touchpad, dar si un slot pentru card SD.

Acer Predator 21 X cantareste 8 kg, va avea un display IPS 2560 x 1080, iluminare cu LED, si cel mai probabil ca va avea un consum urias de curent, de asemenea. Cu specificatii unice si iesite din comun, este posibil ca laptopul Predator 21 X sa fie unul dintre cele mai impresionante lucruri pe care o sa le vedem la IFA 2016.

acer-predator-21-x-ifa-6

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.