Android Marshmallow ajunge si pe Galaxy S6

0

Android a avut dintotdeauna probleme cu sosirea update-urilor la timp, dar lucrurile s-au imbunatatit de-a lungul timpului. Totusi, multi detinatori de smartphone-uri sunt lasati sa astepte un update cu mult dupa ce noul software a fost lansat. Cel mai recent caz este cel a unora dintre cele mai de top telefoane al anului trecut: Samsung Galaxy S6 si Galaxy S6 edge, doar acum primind update-ul la Android 6.0 Marshmallow, lansat in noiembrie.

Update-ul este acum lansat modelelor unlocked de Galaxy S6 si S6 edge, cu viitoare declaratii din partea companiei Samsung cu privire la operatorii de telefonie mobila. Samsung a mai anuntat si faptul ca alte telefoane Galaxy vor primi noul Android 6.0 Marshmallow in viitorul apropiat.

In timp ce update-urile includ noile features Marshmallow, cum ar fi Doze pentru imbunatatirea vietii bateriei, Samsung a mai pregatit un set impresiv de noi features pentru Galaxy S6 edge. Gigantul IT a adaugat noi features Edge Screen alaturi de update-ul care include lucruri precum contacte preferate, cele mai folosite aplicatii, quick task shortcuts si un set de Quick Tools, precum un compas si un liniar. Toate acestea pot fi accesate cu un swipe de la marginea ecranului cu Edge Handle, un tab fixat care permite utilizatorilor sa-l plaseze unde este mai convenient pe ecran. Edge Tab va ramane la marginea ecranului indiferent de aplicatia folosita in acel moment, asa ca utilizatorii vor putea sa-l acceseze printr-un singur swipe.

In plus, Edge Tab va avea o lista de features in continua crestere, deoarece Samsung a permis dezvoltatorilor sa creeze widget-uri pentru a-l face si mai folositor.

In ciuda faptului ca acest update a durat mult timp pana a ajuns si pentru telefoanele Galaxy S6 si S6 edge, acesta va aduce un set impresiv de lucruri noi pentru utilizatorii de Galaxy S6 edge.

Leave A Reply

Your email address will not be published.