iPhone 8 se lanseaza pe 12 septembrie!

0

Este septembrie, iar pentru multi dintre noi luna aceasta vine la pachet cu sfarsitul vacantei. Insa sfarsitul vacantei nu este singurul lucru care se intampla in prima jumatate a acestei luni! Apple Special Event se va tine pe data de 12 si, din pacate sau din fericire, nu stim foarte multe despre ce se va intampla la eveniment, Apple livrand si anul acesta, pe langa produsele companiei, si putin mister.

Un lucru mai mult sau mai putin important pe care il stim este ca evenimentul se va tine in Apple Park, noul campus Apple din Cupertino, California. Mai stim ca este primul eveniment care se va desfasura in Steve Jobs Theater.

Locatia este nou-nouta, este impresionanta si este Apple, dar cum ramane cu evenimentul in sine? Asa cum am spus deja nu avem foarte multe informatii, dar ne asteptam sa fie anuntat noul iPhone 8 si, avand in vedere ca se implinesc 10 ani de la lansarea primului iPhone in 2007, este posibil sa vedem si o versiune speciala de iPhone!

iphonePe langa faimosul telefon ne asteptam sa se anunte si un nou Apple Watch care sa aiba LTE incorporat, o mai buna incarcare wireless, o camera FaceTime si un display micro-LED. De asemenea este posibil sa vedem un nou iPad Pro, si chiar sa auzim cate ceva despre HomePod, o boxa frumusica marca Apple anuntata vara trecuta.

Evenimentul se va tine de la ora 10 AM PDT, sau 8 PM ora Romaniei si va fi transmis live.

Leave A Reply

Your email address will not be published.