IFA 2016: ASUS a anuntat ZenWatch 3

0

Piata ceasurilor smart incepe sa fie din ce in ce mai aglomerata, tocmai ieri cei de la Fossil au lansat doua smartwatch-uri pe piata din SUA, iar astazi Asus a anuntat ceasul ZenWatch 3. Un ceas ce ruleaza sistemul de operare Android Wear, insa se conecteaza si cu un iPhone.

Primul Asus ZenWatch a fost lansat la IFA 2014, iar anul acesta compania a venit cu un update interesant pentru ZenWatch 3. Cadranul ceasului este rotund si este realizat din otel inoxidabil solid 316L, acesta ii aduce ceasului smart un plus de eleganta, fiind realizat dintr-un material premium de inalta calitate. Ecranul lui Asus ZenWatch 3 este de 1.39 inch de tip AMOLED. Cei de la Asus pun la dispozitia clientiilor ceasuri ZenWatch 3 atat cu curea din piele cat si din metal.

Sub capota ceasului celor de la Asus gasim un procesor Qualcomm Snapdragon Wear 2100 si tehnologia “HyperCharge” care va reancarca ceasul la o viteza fantastica. In momentul de fata ceasul este disponibil in trei variante de curele din piele: gunmetal, silver si rose gold. Asus ZenWatch 3 masoara 9.95 mm grosime.

phpgrhkez

Leave A Reply

Your email address will not be published.