Bend test pe Galaxy S7, rezultatele sunt impresionante. VIDEO

0

Multi oameni, care nu au posibilitatea de a pune mana pe un Samsung Galaxy S7, ar considera “the next big thing” al Samsung drept unul dintre cele mai pretioase lucruri de pe Pamant, dar exista si o persoana precum “Zach” de pe canalul de YouTube JerryRigEverything care a facut rost deja de noul flagship, dar cu alte scopuri…

Daca sunteti o persoana care amana achizitia noului Galaxy S7 pana nu sunteti sigura de rezistenta acestuia in cazul zgarieturilor si in special a indoirilor, trebuie sa va spunem ca nu aveti de ce sa va faceti griji. Galaxy S7 este foarte rezistent la diferitele forme de tortura.

In primul rand, zgarieturile. Asa cum va puteti imagina, daca aplicati destula forta cu un instrument ascutit, orice telefon va avea leziuni. Dar in cazul in care doriti in mod absolut sa va raniti telefonul, atunci nu o sa aveti niste rezultatea prea bune, multumita sticlei securizate din fata, lentilei din sticla de pe camera si laturilor din aluminiu solid.

Mergand mai departe, flacara, aparent pare sa faca ecranul straniu palid si reflexiv,  dar pana la urma, cine isi expune telefonul la foc?

Acelasi lucru se aplica si unei indoiri viguroase, si cu siguranta o sa fiti fericiti sa auziti ca Galaxy S7 nu se indoaie in jumatate, precum un “biscuite foarte scump”, indiferent cata presiune aplicati. Desigur, telefonul nu isi va pastra in totalitate integritatea, si nici pozitia verticala, dar cel mai rau lucru care se poate intampla este compromiterea cover-ului rezistent la apa al telefonului.

De altfel, Samsung Galaxy S7 este un telefon foarte rezistent, si iese drept fruntas pentru titlul de cel mai rezistent telefon testat de JerryRigEverything.

Un test similar de rezistenta au realizat si cei de la Tech Rax pe Galaxy S7 edge.

Leave A Reply

Your email address will not be published.