berg COMPUTERS: compania de IT din Timisoara implineste astazi 26 de ani!

0

In 1991 a fost folosita prima data replica “Hasta La Vista Baby”, cantecul numarul 1 la radio era I Do It for You de Bryan Adams, in cinema a fost lansat filmul Silence of the Lambs si World Wide Web-ul devenise accesibil publicului larg. Tot in acelasi an, berg COMPUTERS si-a deschis portile.

13 noiembrie este o zi cu noroc pentru firma de software berg COMPUTERS din Timisoara, care isi celebreaza a 26-a toamna. In toata aceasta perioada, angajatii au sarbatorit numeroase succese, iar fiecare an care trece este o dovada ca serviciile bune de dezvoltare software si echipele competente nu vor iesi din moda nici in alti 26 de ani.

berg COMPUTERS este una dintre companiile din Timisoara care se poate lauda cu un mediu de lucru relaxant si placut. Sediul principal este unul dintre cele mai frumoase birouri din Timisoara si se afla departe de aglomeratia orasului, locatie care are numeroase beneficii pentru angajati. Terasa este locul unde toti colegii isi beau cafeaua dimineata inainte de codare, iar in curtea firmei se gaseste masa de ping-pong, cosul de baschet si mesele rustice in jurul carora toata lumea se strange in timpul evenimentelor.

In fiecare luna sunt organizate activitati precum Snack Friday, zile de fructe, party-uri tematice si celebrarile zilelor de nastere ale colegilor cu multe dulciuri. Printre cele mai distractive activitati sunt si petrecerile traditionale de vara, team building-ul anual, decorarea biroului in fiecare anotimp si iesirile la film, karting, biliard, bowling.

Daca vrei sa afli mai multe despre serviciile oferite de berg COMPUTERS sau despre oportunitatile de angajare, le poti vizita site-ul berg-computers.com sau pagina de Facebook.
Haideti sa le uram “la multi ani”!

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.