Black Friday 2016: Cataloage, cand incepe, magazine participante, oferte – LIVE BLOG

0

LIVE BLOG

Acest articol va fi actualizat permanent cu stiri si noutati despre Black Friday!

Toate lucrurile de mai jos vor fi actualizate in momentul in care vor aparea ceva noutati.

ULTIMUL UPDATE 18 noiembrie, ora 01:50


Anul acesta Black Friday se va desfasura pe 18 noiembrie. Unele magazine au furat deja startul sarbatorii. Cu toate acestea, marile reduceri si surprize tot pe ziua de 18 noiembrie vor fi, vinerea aceasta. Unele magazine prelungesc campania de reduceri chiar si peste weekend.

Cataloage reduceri

eMAG – CATALOG REDUCERI

F64 – CATALOG REDUCERI

QuickMobile – CATALOG REDUCERI

Flanco – CATALOG REDUCERI

Altex – CATALOG REDUCERI

In aceasta sectiune vom posta cataloagele cu oferte de la diferite retailer-uri, precum: eMAG, Flanco, Media Galaxy, Altex, F64, etc. Le postam imediat cand apar in mediul online, sau cand le primim.

Magazine IT&C participante

emag

eMAG incepe Black Friday pe 18 noiembrie de dimineata, intre orele 6-8, ca in fiecare an de altfel. Black Friday la eMAG tine doar o zi, de dimineata pana seara, insa pe parcursul intregului weekend este foarte posibil sa mai gasiti produse la reducere, acestia avand o campanie desfasurata si in weekend. Totodata, daca va descarcati aplicatia de mobil veti primi notificare cand incepe Black Friday. Ps: aplicatia de mobil va fi o solutie in cazul in care site-ul se blocheaza. eMAG ne pregateste si surprize pe perioada campaniei.

Citeste in continuare “Iata cum s-a pregatit eMAG de Black Friday 2016! VIDEO“.

untitled

Flanco a inceput pe 1 noiembrie Black Friday si tine cam toata luna, pana in 20 noiembrie. Totusi, tindem sa credem ca marile reduceri vor fi pe 18 noiembrie.

Citeste in continuare “Black Friday a inceput deja la Flanco! Afla cat tine“.

quickmobileartboard-39

Quickmobile incepe Black Friday pe 18 noiembrie imediat dupa miezul noptii si va tine pana la ora 22:00 in mediul online. In magazinele fizice din intreaga tara, campania, tine pana duminica 20 noiembrie.

Citeste in continuare “Quickmobile pregateste reduceri de pana la 90% de Black Friday“.

f64

F64 organizeaza anul acesta Black Friday pe 18 noiembrie si continua pana pe 20 noiembrie.

Citeste in continuare “Iata cum se pregateste F64 de Black Friday 2016!

untitled

Yellow Store sarbatoreste Black Friday pe 18 noiembrie si tine pana pe 20 noiembrie.

orange

Orange incepe campania de Black Friday pe 18 noiembrie la ora 8 dimineata si va tine pana pe 27 noiembrie. Orange le ofera pentru prima data celor care viziteaza site-ul www.orange.ro posibilitatea de a vota produsele pe care isi doresc sa le gaseasca in oferta speciala, cu ajutorul unei animatii create special pentru campanie, un paianjen. In plus, aceasta ii va ajuta sa descopere miile de produse cu discount disponibile in perioada 18-27 noiembrie: accesorii reduse cu pana la 100% si o gama extinsa de telefoane.

Citeste in continuare “Orange lanseaza campania de Black Friday 2016“.

logo_digi_mobil

RCS & RDS desfasoara in perioada 11 – 21 noiembrie 2016, o noua campanie promotionala destinata clientilor noi care contracteaza servicii fixe si mobile din portofoliul Digi. Aceasta promotie le aduce clientilor reduceri de pana la 400 de lei la achizitia oricarui smartphone din oferta Digi Mobil sau la alegere, discount de 50% din tariful lunar al abonamentului, pe o perioada de 12 luni.

Citeste in continuare “Black Friday vine la Digi Mobil cu reduceri de pana la 400 de lei la smartphone-uri si cu discount-uri de 50% la plata abonamentului, timp de 12 luni!“.

untitled     mediagalaxylogo

Altex si Media Galaxy au inceput Black Friday pe 1 noiembrie, iar reducerile vor tine pana pe 23 noiembrie. Cu toate acestea, tindem sa credem ca cele mai bune reduceri vor fi pe 18 noiembrie.

untitled

PC Garage anunta campania dedicata noii editii de Black Friday, cu sute de produse la reducere. Weekendul prelungit al reducerilor incepe in noaptea dintre 17 si 18 noiembrie si continua pana la 20 noiembrie.

Citeste in continuare “Black Friday de Gaming la PC Garage: sute de produse cu pret redus in weekend“.

untitled

CEL.ro are reduceri de Black Friday intre 15 si 18 noiembrie.

untitled

evoMAG incepe Black Friday pe 18 noiembrie, cel mai probabil dupa miezul noptii si campania tine pana pe 22 noiembrie.

Leave A Reply

Your email address will not be published.