Black Friday la PC Garage: cea mai mare comanda a fost de 20.000 de lei

0

PC Garage este magazinul preferat al gamerilor, iar pentru acest Black Friday le-a pregatit o serie de reduceri cu adevarat spectaculoase. De la laptopuri si sisteme dedicate pana la accesorii si telefoane, portofoliul de preturi promotionale al PC Garage a fost “deschis” la miezul noptii. Avem acum rezultatele partiale pentru prima jumatate a zilei. Reducerile vor continua pana pe 20 noiembrie, in cadrul campaniei “Black Weekend”.

Pana la ora 12:00, magazinul PC Garage a inregistrat urmatoarele rezultate de Black Friday:

  • Peste 15.000 produse vandute;
  • Valoarea comenzilor inregistrate pana la ora 12:00 a fost in crestere cu 20% fata de editia din 2015, cu un total de aproximativ 12,5 milioane de lei;
  • Varful de trafic a online a fost atins chiar la miezul noptii, cand aproximativ 14.000 de clienti erau in acelasi timp pe site si cercetau oferta;
  • Valoarea medie a comenzii a fost de 1.100 de lei;
  • Cea mai mare comanda inregistrata a fost de 20.000 lei;
  • Cel mai scump produs cumparat a fost un laptop de gaming marca ASUS ROG in valoare de 10.000 de lei.

PC Garage estimeaza ca aceasta editie a Black Friday va aduce vanzari totale de 20 milioane lei. Parcursul foarte bun al magazinului demonstreaza, totodata, o maturizare a pietei de gaming din Romania si un interes tot mai crescut pentru sistemele dedicate. De asemenea, clientii sunt interesati de accesorii si periferice care le pot imbunatati experienta de joc. Este inca o data o demonstratie a pozitionarii PC-ului ca platforma preferata de gamerii din Romania.

Black Friday a devenit unul dintre cele mai asteptate evenimente anuale de shopping din Romania de-a lungul ultimilor sase ani. A debutat in Romania in 2011 si de atunci este pe un trend ascendent cu fiecare an. Este si o ocazie foarte buna pentru multi oameni sa achizitioneze cadourile de Craciun sau computere si alte electronice pe care le doresc.

Leave A Reply

Your email address will not be published.