Black Friday la Telekom: telefoane la 1 leu!

0

Black Friday 2017 se desfasoara la Telekom incepand cu data de 10 noiembrie si pana in 26 noiembrie. Acestia au telefoane la 1 leu!

Telekom Romania ofera de Black Friday telefoane la 1 leu, la contractarea unui abonament de voce mobila, prin portarea din alta retea in reteaua Telekom.

Clientii pot opta pentru Samsung Galaxy  S8 la pretul de 1 leu, acesta fiind redus de la 3.599 lei, sau iPhone 7 32GB spatiu de stocare la 1 leu, redus de la 3.299 lei, la portarea in reteaua Telekom alaturi de abonamentul de servicii mobile Mobil 45, contract pe o perioada de 24 de luni.

Telekom ofera si Samsung Galaxy S7 la 1 leu (redus de la 2.999 lei) impreuna cu abonamentul de servicii mobile Mobil 25 si contract tot pe o perioada de 24 de luni. Huawei P10 Lite la 1 leu (redus de la 1.299 lei) la abonamentul Mobil 17 cu un contract pe 24 de luni, iar lista poate continua.

Totodata, multe smartphone-uri o sa fie la pretul de 1 leu la Telekom de Black Friday fara portare din alta retea, impreuna cu un contract de servicii mobile pe 24 de luni. Lista completa AICI!


Echipa Tech Box o sa faca un LIVE BLOG pe toata durata reducerilor (17 noiembrie) incercand sa adune cat mai multe noutati posibil. Totodata, in ziua de joi, seara, o sa publicam pe site CATALOAGELE DE REDUCERI de la MAGAZINELE MARI PARTICIPANTE! Stati cu ochii pe noi pentru a afla toate noutatile despre Black Friday 2017.

Sursa: start-up.ro

Leave A Reply

Your email address will not be published.