Casca Bluetooth Plantronics BackBeat PRO

0

Cei de la Plantronics au proiectat o casca foarte confortabila, dar si performanta. Noul model BackBeat PRO produce un bass profund, sunete inalte,clare,naturale. Pe scurt toate acestea ofera utilizatorului o experienta audio deosebita.

Cei de la Plantronics au inclus in pachet si o gentuta din nylon de calitate superioara,iar la interior este din micro fibra placuta la atingere. Castile sunt solide desii sunt facute din policarbonat, unul dur. In interiorul cupelor descoperim ca avem catifea; castile sunt mari si in teorie ar trebui sa acopere urechea in intregime,dar si sa izoleze fonic. Cei de la Plantronics au o istorie destul de lunga in producerea castilor pentru aviatie, iar aceste casti BackBeat PRO au niste pernute cu spuma, acest lucru ar trebui sa izoleze bine zgomotul de fond. In acest caz castile sunt recomandate pentru cineva care nu vrea sa fie deranjat sau in cazul in care calatoreste mult cu avionul.

Sunetul pe castile BackBeat PRO este bun spre foarte bun. Au Bluetooth de ultima generatie, iar findca au si microfon sunt numai bune pentru “hands free”. In partea dreapta a castilor vei descoperi butonul pentru apeluri, iar pe cea stanga cel pentru controlul multimedia. Tot pe ambele parti sunt doua rotite, unul pentru volum si celalalt pentru “next” sau “back”. Castile se pot conecta prin Bluetooth cu orice dispozitiv compatibil si are posibilitatea sa se conecteze chiar si cu doua dispozitive simultan, insa sunetul va fi redat pe rand. Castile rezista fara a fi incarcate in jur de 24 de ore.

In incheiere, avem niste casti bune. Pretul este pe masura performantei adica 1.099 lei.

Leave A Reply

Your email address will not be published.