Acer ne aduce DOUA Camere care Filmeaza 360 de grade!

0

Acer anunta doua camere care filmeaza 360 de grade, dintre care una este facuta special pentru masina ta! Holo 360,o camera de marimea unui telefon care are la dispozitie un procesor Qualcomm Snapdragon™ 625 mobile. Conectivitate LTE si Wi-Fi, un display touchscreen de 3 inchi si, bineinteles, capabilitatea de a filma sau face poze 360 in 4K. Daca toate astea nu v-au convins inca, ar trebui sa stiti ca o sa dati si de Android 7.1, pentru a va putea verifica, modifica si distribui pozele sau clipurile capturate cat mai rapid!

Acer Holo360
Acer Holo360
Acer Vision360
Acer Vision360

A doua camera cu care cei de la Acer ne incanta se numeste Vision360 si este o camera de masina de ultima generatie. Dispune de doua camere high-end care fac ca Vision360 sa captureze fiecare unghi al masinii. Ce este interesant in legatura cu aceasta camera este faptul ca in cazul in care un obiect loveste masina in timp ce aceasta este in miscare, camera se activeaza automat si inregistreaza un clip 360, 4K, care apoi nu numai ca este salvat pe memoria interna  a camerei ci este si incarcat pe cloud pentru conservare!  Acelasi lucru se intampla si in cazul in care masina este lovita in timp ce este parcata, imaginile sunt urcate pe cloud iar utilizatorul primeste o notificare pe telefon.

Stim ca Acer Holo360 o sa fie disponibila in magazine in America de Nord in luna decembrie si o sa coste 429 de dolari, iar in Europa si restul lumii camera va fi disponibila la finalul anului cu preturi incepand de la 349 de dolari!

Leave A Reply

Your email address will not be published.