CES 2016: Car concept de la Faraday Future ce dispune de 1.000 de cai putere. VIDEO

0

CES 2016 este si anul acesta un adevarat show auto. Cei de la Faraday Future tocmai ce si-au dezvaluit noua bijuterie. Un concept car de 1.000 de cai putere! Este o nebunie.

Faraday Future tocmai ce a lansat un concept car de 1.000 de cai putere, o masina electrica. Noul competitor ameninta aprig concurenta. FFZero1 este o masina care uimeste din mai multe puncte de vedere, un adevarat OZN. Aceasta vine cu cele mai noi tehnologii la bord, printre care un smartphone integrat in volan si ecrane touchscreen peste tot. Cu toate acestea este foarte putin probabil sa o vedem pe sosea in viitorul apropiat.

Vice presedintele companiei Faraday Future, Nick Sampson, a declarat ca masinile viitorului vor fi electrice si autonome, se vor conduce singure, dar vor sti si o gramada de lucruri despre pasager, cum e posibil? pai simplu. Prin stabilirea unor conexiuni cu tot echipamentul inteligent la bord si printr-o analiza a obiceiurilor pasagerului, masina ar putea sa iti ofere diferite sugestii de restaurante, baruri, cafenele, etc.. .

Faraday Future este o companie destul de nou intrata pe piata. Ea dateaza din anul 2014, iar in momentul de fata numara aproape 800 de angajati la nivel global. Compania are de gand sa dezvolte si taxiuri autonome. Masina se pare ca poate sa si retina programul zilnic al pasagerului, la acest lucru lucreaza de ceva vreme si competitia de la BMW, Mercedes-Benz.

Sursa

Exterior_5.0

Exterior_6.0

Exterior_8.0

Exterior_9.0

Exterior_10.0

Exterior_11.0

Exterior_12.0

Exterior_15.0

Exterior_16.0

Exterior_22.0

Interior_3.0

Interior_4.0

Interior_2.0

Exterior_1.0

Exterior_2.0

Exterior_3.0

 

CES 2016 noutati

Leave A Reply

Your email address will not be published.