CES 2016: Samsung a lansat laptop-urile Notebook 9, un concept frumos dus la extrem

0

Noile laptopuri facute de Samsung la CES 2016 sunt descrise perfect de cuvintele “usor” si “subtire” din gama Notebook 9.

Cei de la Samsung au vrut sa scape si de ultima farama de greutate posibila, avem in fata laptopul de 13.3 inch cu masa de 0.84 kg si cel de 15 inch cu masa de 1.29 kg. Daca aceste numere nu te ajuta sa-ti imaginezi cum arata aceste laptopuri i-a o bucata de carton si indoita in doua reprezinta perfect un laptop Notebook 9 de la Samsung.

Inca o modalitate de a le descrie este aceea de a te gandii la un laptop normal fara baterie in interior cand vine vorba de greutate, dar bateria este principalul lucru care ma ingrijoreaza. Deoarece Samsung se pricepe sa faca laptopuri care tin o zi, iar aceste laptopuri ar putea tine o zi cu un processor ARM, nu cu un chip de la Intel x86.

P1150887-1200-80

Este foarte greu sa nu iti placa aceste noi masinarii subtiri si usoare fiind o modalitate foarte placuta sa le iei cu tine intr-o calatorie, totusi la fel de subtiri pe cum sunt vin la pachet cu o pereche de ventilatoare care spre surprinderea mea nu se aud, sau trebuie sa te chinui sa le auzi. Ambele laptopuri folosesc ultimele modele de procesoare Intel Skylake cu voltaj mic, specificatiile find CPU Core i7, 8GB RAM si 256 GB SSD pentru laptopul de 15 inch si 128 GB SSD pentru laptopul de 13.3 inch. Aceste specificatii indica rolul de a umple gama de mijloc a Samsung pentru Notebook.

Ecranele lor pe de alta parte sunt limitate la rezolutia maxim de 1080p, care este in regula, dar sa compari unul dintre aceste calculatoare portabile cu noul Galaxy Tab Pro S se vede o diferenta marcabila in calitate, cu Windows-ul tabletei fiind in varf.

Sincer imi plac aceste laptopuri Notebook 9. Ele nu au touchscreen sau alte chestii noi care sunt in general extra, chiar daca versiunea de 15 inchi  are un port USB-C pentru incarcarea mai rapida, care este intotdeauna un bonus apreciat. Tastatura de asemenea se simte bine cu o raspundere buna a butoanelor.

samsung-notebook-9-001

Samsung mai are de dezvaluit cateva specificatii, pretul si data de aducere pe piata a acestor laptopuri din gama Notebook 9.

Abonativa la Newsletter pentru a primii toate noutatile de la CES 2016. Ne gasiti si pe Facebook si Twitter cu #techboxCES.

 

CES 2016 noutati

Leave A Reply

Your email address will not be published.