CES 2016: Toate tehnologiile pe care le-am vazut de la Samsung – ARTICOL COMPLET

0

Samsung deja si-a prezentat cele mai noi produse in Vegas, la CES 2016. Toate le veti gasi in acest articol.

Samsung si-a prezentat deja produsele la CES 2016. Toate nebuniile, de la un frigider smart cu un imens ecran touchscreen integrat in usa la noile modele de televizoare SUHD, care ofera o experienta vizuala uimitoare.

A doua generatie de televizoare SUHD e din nou in top!

Este un an nou si Samsung revine cu a doua generatie de televizoare din gama SUHD la CES 2016. Da, televizoare lor raman cu ecranele curbate si Tizen inca ruleaza ca si soft pentru ele. Dar sunt multe upgrad-uri noi pentru linia din 2016. Pentru inceput toate o sa suporte HDR pentru ca imaginea sa fie mai luminoasa si pentru ca imaginile sa aiba un contrast mai ridicat.

Samsung ne spune ca a facut imbunatatiri la tehnologia Quantum in aceasta runda de televizoare SUHD, optimizandu-le pentru vedere in camere luminoase si intunecoase. Aplicatia companiei Smart Hub a primit un update mic, dar inca ofera toate aplicatiile la care te astepti cum ar fi Youtube, HBO, Netflix, etc. Acum este si aplicatia de PlayStation, deci ai acces instant la peste 300 de jocuri pe PS.

Citeste mai departe AICI.

Video de la zona denumita de Samsung “zona televizoarelor viitorului”.

samsungwm2_2040.0


Frigiderul Smart cu un imens ecran touchscreen

Cei de la Samsung au adus cu ei la tragul de tehnologie din Las Vegas, CES 2016, un frigider smart cu un gigant display touchscreen pe el.

Cine nu isi doreste un frigider cu o ditamai tableta cu Android integrata in usa? Este pe de parte una dintre cele mai tari implementari pe care le-am vazut vreodata pe un frigider smart.

Cea mai tare chestie la aceast display este ca dispune de o aplicatie de shoping creata de MasterCard, acestia sunt in parteneriat cu Samsung. Sistemul de operare este Tizen, iar ecranul este de 21.5 icnh, imens! Mai tare este ca acesta are 3 camere in interiorul frigiderului, acestea vor face poze de fiecare data cand inchizi frigiderul, astfel ca atunci cand mergi la cumparaturi poti folosi pe telefonul tau o aplicatie speciala pentru frigider de pe Android sau IOS si sa iti dai seama ce alimente iti mai trebe in frigider, altfel spus poti vedea pozele facute de cele 3 camere din interior.

Citeste mai departe AICI.

samsung-refridgerator-ces-2016-2000-7454


Ceasul Galaxy Gear S2 Classic, mai elegant ca nici o data

Noile finisaje sunt mult mai aratoase si vin cu o eticheta de pret mai mare. Totusi nu te astepta sa fie mult mai scumpe, Samsung ne spune ca aceste finisaje de rose gold de 18 K si de platina sunt doar placaje deasupra otelului inoxidabil, spre deosebire de ceasul Apple care este din aur solid.

Softul inteligent este si el prezent ca si interfata, dar acesta vine cu niste fete special facute si curele noi ca sa se potriveasca cu aceste finisaje.

Citeste mai departe AICI.

12471695_975526335829336_1475143689251112930_o


Samsung Notebook 9, un concept dus la extrem!

Noile laptopuri facute de Samsung la CES 2016 sunt descrise perfect de cuvintele “usor” si “subtire” din gama Notebook 9.

Cei de la Samsung au vrut sa scape si de ultima farama de greutate posibila, avem in fata laptopul de 13.3 inch cu masa de 0.84 kg si cel de 15 inch cu masa de 1.29 kg. Daca aceste numere nu te ajuta sa-ti imaginezi cum arata aceste laptopuri i-a o bucata de carton si indoita in doua reprezinta perfect un laptop Notebook 9 de la Samsung.

Ambele laptopuri folosesc ultimele modele de procesoare Intel Skylake cu voltaj mic, specificatiile find CPU Core i7, 8GB RAM si 256 GB SSD pentru laptopul de 15 inch si 128 GB SSD pentru laptopul de 13.3 inch.

Citeste mai departe AICI.

P1150887-1200-80


Galaxy Tab Pro S, inca o tableta gigant pe piata

Super prortabila si echipata cu Windows 10. Lumea tabletelor este in curs de schimbare, iar Samsung este pregatita. Ba mai mult, acestia le calca pe urme celor de la Apple, Microsoft si Google. Galaxy Tab Pro S nu este decat o tableta foarte mare ce are ca accesoriu o tastatura pe care o poti conecta la tableta prin niste insertii magnetice aflate pe partea de jos a tabletei. Ca si celelalte tablete gigant de pe piata, si aceasta are ca scop inlocuirea laptop-urilor.

Ceea ce mi se pare mie foarte tare la Windows 10 este acest “Windows Hello”, iar in acest caz Samsung profita din plin. Posesorii de Galaxy S6 edge + si cei care isi vor cumpara tableta vor putea folosi telefonul pentru a o debloca. Doar pune telefonul deasupta tastaturii smart ce vine cu NFC si atinge butonul home al telefonului pe senzorul de amprenta si gata, esti inauntru, e atat de simplu.

Citeste mai departe AICI.

samsung-galaxy-tabpro-s-011

Urmaritine pentru a fi la curent cu toate tehnologiile noi din Las Vegas. Abonativa la Newsletter. Ne gasiti pe Facebook si Twitter cu #techboxCES.

 

CES 2016 noutati

Leave A Reply

Your email address will not be published.