CES 2016: TP-LINK a lansat router-ul pentru Internet of Things (IoT)

0

Zilele astea am vazut multe compani, mai cunoscute sau mai putin cunoscute, la CES 2016 care si-au prezentat ideile pentru Internet of Things (IoT). Pentru cei care inca nu stiu ce inseamna IoT: este un concept care are ca scop sa faca toate obiectele (masini, mobile, tablete, electrocasnice, etc.) sa vorbeasca intre ele cu ajutorul internetului.

Astazi am vazut de la TP-LINK un router special realizat pentru IoT, acesta vine si cu un ecran touchscreen de 4.3 inch in diagonala.. Modelul numit SR20 permite streaming 4K, viteze de pana la 1900 Mbps si este compatibil si cu protocoale mai vechi precum 802.11 a/b/g/n.

SR20 dispune si de tehnologia ZigBee si Z-Wave. Cu ajutorul telefonului mobil poti controla toate device-urile conectate la router. Sub capota acesta dispune de un procesor Dual-core tactat la 1.0 GHz; mai beneficiaza si de 4 porturi Ethernet Gigabit, are intrari USB 2.0 si 3.0. Mai vine si cu tehnologii care ii ofera o mai buna stabilitate in ceea ce inseamna semnal si acopera o suprafata destul de mare.

Poate cea mai interesanta parte la acest router este faptul ca iti poate trimite mesaje pe telefonul mobil despre ce se intampla in locuinta ta, precum: daca ai lasat becurile aprinse, daca sunt scurgeri de apa etc. Ba mai mult poate interactiona cu camerele de luat vederi, cu termostatele s.a.m.d.

Sursa

Stati alaturi de noi in aceasta saptamana pentru a afla toate noutatile de la CES 2016 din Las Vegas. Abonativa la NEWSLETTER si ne puteti gasi pe retelele de socializare cu #techboxCES

 

CES 2016 noutati

Leave A Reply

Your email address will not be published.