CES 2017: Ce asteptari avem de la masivul tech show din Las Vegas

0

Dupa cum probabil stiti suntem la doar cateva zile departare de cel mai mare tech show de pe planeta, CES (Consumer Electronics Show), sustinut la fiecare inceput de an in Las Vegas. Iata ce asteptari avem de la CES 2017.

Ca la fiecare inceput de an Las Vegas da tonul in tehnologie, devenind astfel, pentru cateva zile, capitala mondiala a tehnologiei. Si anul acesta suntem nerabdatori sa vedem tot soiul de televizoare curbate, masini futuristice, drone, smartphone-uri extraordinare, camere foto/video, solutii pentru smart home si o gramada de tehnologii precum: VR si IoT. Totodata, suntem nerabdatori sa aflam si ce companii vor fi prezente la cel mai tare tech show de pe planeta. Brand-uri gigantice precum Samsung, Intel, HTC, LG, Asus, BMW, Sony, Honda, Bosch, HP, Dell, Lenovo, Acer, vor fi prezente la CES 2017.

CES 2017 incepe oficial pe 5 ianuarie si se va incheia pe 8 ianuarie 2017, insa unii vor fura startul evenimentului cu cateva pre-show-uri anuntate in 3 si 4 ianuarie.

De cateva luni bune pe net circula zvonuri despre CES 2017 si despre cam ce o sa vedem in 2017 in Vegas. Noi v-am pregatit un articol cu toate aceste zvonuri ceva mai jos, iar cand evenimentul va incepe va vom tine la curent cu cele mai noi trend-uri in materie de tehnologie, lansate la CES 2017 in Vegas. Ne puteti gasi si pe FACEBOOK si TWITTER si va puteti abona la NEWSLETTER. Totodata, ne gasiti pe retelele de socializare cu #techboxCES

TV-ul este inca regele la CES 2017

Ca in fiecare an, CES este dominat de televizoare. Si anul acesta suntem destul de siguri ca televizoarele vor fi in centrul atentiei. Marii producatori isi vor etala noile televizoare si tehnologii in Vegas. LG isi va afisa noile televizoare cu ecrane OLED, Samsung va vorbi despre propriile televizoare SUHD, iar Sony va avea un cuvant de spus despre Android TV si ecranele OLED.

Deci trebuie sa ne asteptam sa vedem o groaza de televizoare 4K, 8K, chiar 10K, curbate si cu toate tehnologiile la bord. Anul trecut cei de la LG au surprins aducand un TV in spatele unui alt TV, suna ciudat si in acelasi timp interesant nu?

Articol complet

CES 2016: LG a pus un TV in spatele unui alt TV, un concept ciudat si interesant. VIDEO

Masini, masini si tot mai multe masini

Anul trecut CES 2016 a surprins foarte mult la capitoul “auto”, au fost cateva aparitii impresionante de la BMW, Audi, Volkswagen, Mercedes-Benz si Bosch. Insa suntem destul de siguri de faptul ca cea mai impresionanta aparitie a fost a celor de la Faraday Future. Acestia au prezentat un adevarat batmobil cu 1000 de cai putere.

Articol complet despre masina celor de la Faraday Future

CES 2016: Car concept de la Faraday Future ce dispune de 1.000 de cai putere. VIDEO

Suntem foarte curiosi ce vor aduce acestia si anul acesta la CES 2017. Faraday Future va aduce o masina electrica cu o tehnologie extrema, dupa cum acestia au spus intr-un mail “will be a premium electric vehicle that combines extreme technology, industry leading range, and holistic design”. Compania va sustine o conferinta de presa la CES 2017 pe 3 ianuarie.

Telefoanele vor fi 4K, waterproof si pliabile?

CES nu este un tech show recunoscut pentru marile lansari de super smartphone-uri, nu se compara cu MWC din Barcelona unde anual se lanseaza o gramada de smartphone-uri, insa nu inseamna ca nu o sa vedem lucruri interesante la capitolul “smartphones” in Vegas.

Defapt, LG se pregateste sa ne prezinte o serie de telefoane, mai exact 4 telefoane mid-range din seria K, iar unul dintre ele va beneficia de stylus si va veni la bord cu Android Nougat. Insa LG nu va fi singur la CES 2017, un zvon mai de prin noiembrie zice ca si Sony isi va face aparitia cu cateva telefoane XPERIA. Totodata, exista un zvon cum ca si BlackBerry va fi prezent, insa nu stim 100%.

Cum Galaxy S8 se va lansa cel mai probabil la MWC 2017, sunt sanse destul de mari ca Samsung sa prezinte un telefon pliabil la CES 2017. Mai multe vom afla din 5 ianuarie.

CES 2016: LG a facut un display de 18 inch care poate fi rulat ca un ziar

Realitate virtuala (VR)

VR-ul va fi si el prezent in Vegas. Anul acesta nu va fi vorba doar despre jocuri si content video in VR, ci si despre cercetare in domeniul stiintei, etc, insa cu siguranta mai multe vom afla in ianuarie.

CES 2016: HTC Vive Pre este noul kit pentru VR

Drone

Anul trecut la CES 2016 dronele au fost o atractie in adevaratul sens al cuvantului, a fost prezentat un prototip de drona care poate transporta oameni. Deci clar si anul acesta ne asteptam sa vedem o groaza de noi inventii la acest capitol.

CES 2016: Drona Parrot Disco vine cu aripi si ajunge la 80 Km/h. VIDEO

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.