CES 2017: LG va lansa primul monitor 4K cu HDR si port USB-C

0

Deja un lider de industrie celebru pentru integrarea de tehnologie de varf in monitoarele sale de inalta-rezolutie, LG Electronics doreste sa aduca industria la urmatorul nivel. Cei de la LG planuiesc sa anunte un monitor de 32 inch cu o rezolutie de 4K, HDR si port USB-C la Consumer Electronics Show (CES) 2017 din Las Vegas.

Disponibilitatea de continut HDR continua sa creasca, acoperind o gama larga de domenii printre care filmele si jocurile video. Calitatea imbunatatita a imaginii oferite de tehnologia HDR este instant observata de catre orice tip de utilizator, iar producatorii deja incearca sa duca aceasta tehnologie la potentialul sau maxim. Cu o calitate a imaginii de tip profesional, si culori exceptional de vivide, monitoarele HDR vor deveni alegerea tuturor persoanelor care iau calitatea imaginii in mod serios.

Pentru a fi cu un pas inaintea rapidei proliferari a continutului HDR, monitorul celor de la LG (model 32UD99) va avea incorporat HDR10, tehnologie care produce o luminozitate sporita si o gama larga de culori. Compatibilitatea cu HDR10 creste luminozitatea maxima a monitorului, astfel permitand utilizatorilor sa editeze filme si fotografii intr-un mod mult mai confortabil.

Pe langa acestea, monitorul 32UD99 este echipat cu un panou IPS (In Pane Switching, tehnologie care permite o reproducere semnificativ mai precisa si calitativa a culorilor si a unghiurilor de vizualizare) si afiseaza peste 95% din spatiul de culori DCI-P3, acest lucru fiind ideal pentru producatorii de continut media din toate domeniile care aprecieaza features precum True Color Pro, folosit pentru o reproducere a culorilor de neegalat. Cu recenta introducere a unei noi generatii de console capabile de continut HDR, monitorul 32UD99 este echipat sa raspunda cerintelor jucatorilor de oriunde in lume in timp ce HDR gaming devine noul standard in materie de home entertainment.

Alaturi de design-ul sau elegant, monitorul 32UD99 reuseste sa intoarca privirea chiar si atunci cand este inchis. Portul USB-C al monitorului reduce numarul cablurilor dimprejur in timp ce marginile sale subtiri si stativul ArcLine ii dau acestui monitor o imagine rafinata. De asemenea, monitorul 32UD99 necesita doar un singur cablu pentru a transmite imagini pe un display 4K, a incarca un laptop conectat si pentru a executa transferuri de date, toate in mod simultan.

Leave A Reply

Your email address will not be published.