Codecamp, cea mai mare conferinta IT din Romania vine la Cluj pe 17 martie

0

Codecamp, cea mai mare conferinta IT din Romania ajunge la Cluj-Napoca pe 17 martie! Iata cum o sa se desfasoare.

Conferinta o sa cuprinda 70 de sesiuni in 10 track-uri paralele. Acestea o sa fie sustinute atat de speakeri romani cat si internationali. Partea cea mai tare este ca aceasta conferinta este cu intrare GRATUITA! Inregistreaza-te acum! –> http://bit.ly/2t780Y2

Anul acesta, Codecamp este la a 5-a editie in Cluj si se va desfasura la Grand Hotel Italia, unde sunt asteptati in jur de 1000 de participanti. In cadrul conferintei o sa fie abordate diverse teme: AI & Machine Learning, Web Dev, IoT, Testing, Cloud, Mobile, Startup & Entrepreneurship, iar lista poate continua.

Dupa cum am spus si mai sus, sunt asteptati speakeri de renume, locali din Romania, dar si internationali. Iata cateva nume din industrie: Dino Esposito, Jecelyn Yeen, Richard Warburton, Tony Kay, Vlad Zelinschi, Ciprian Jichici si Iulian Dogariu. Toate detaliile despre speakeri pot fi gasite pe site-ul cluj.codecamp.ro.

In plus, conferinta este precedata de de doua zile de Masterclasses pe 15 si 16 martie, sustinut de Richard Warburton: Reactive and Asynchronous Java.


Despre Codecamp:

Codecamp a fost infiintata in 2008, la Iasi. In prezent reprezinta cea mai mare comunitate de IT din Romania. Dupa un parcurs de 11 ani de stimulare si promovare a industriei IT din toata Romania, Codecamp a ajuns astazi la un numar de 12 evenimente sustinute in 8 orase diferite din tara. Conferintele cresc de la an la an, iar in ultimele editii a avut si peste 1000 de specialisti per eveniment. Detalii pe www.codecamp.ro.

Anul acesta, publicatia IT Tech Box este partener media national al conferintei Codecamp.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.