Codecamp, cea mai mare conferinta IT din Romania vine la Cluj pe 17 martie

0

Codecamp, cea mai mare conferinta IT din Romania ajunge la Cluj-Napoca pe 17 martie! Iata cum o sa se desfasoare.

Conferinta o sa cuprinda 70 de sesiuni in 10 track-uri paralele. Acestea o sa fie sustinute atat de speakeri romani cat si internationali. Partea cea mai tare este ca aceasta conferinta este cu intrare GRATUITA! Inregistreaza-te acum! –> http://bit.ly/2t780Y2

Anul acesta, Codecamp este la a 5-a editie in Cluj si se va desfasura la Grand Hotel Italia, unde sunt asteptati in jur de 1000 de participanti. In cadrul conferintei o sa fie abordate diverse teme: AI & Machine Learning, Web Dev, IoT, Testing, Cloud, Mobile, Startup & Entrepreneurship, iar lista poate continua.

Dupa cum am spus si mai sus, sunt asteptati speakeri de renume, locali din Romania, dar si internationali. Iata cateva nume din industrie: Dino Esposito, Jecelyn Yeen, Richard Warburton, Tony Kay, Vlad Zelinschi, Ciprian Jichici si Iulian Dogariu. Toate detaliile despre speakeri pot fi gasite pe site-ul cluj.codecamp.ro.

In plus, conferinta este precedata de de doua zile de Masterclasses pe 15 si 16 martie, sustinut de Richard Warburton: Reactive and Asynchronous Java.


Despre Codecamp:

Codecamp a fost infiintata in 2008, la Iasi. In prezent reprezinta cea mai mare comunitate de IT din Romania. Dupa un parcurs de 11 ani de stimulare si promovare a industriei IT din toata Romania, Codecamp a ajuns astazi la un numar de 12 evenimente sustinute in 8 orase diferite din tara. Conferintele cresc de la an la an, iar in ultimele editii a avut si peste 1000 de specialisti per eveniment. Detalii pe www.codecamp.ro.

Anul acesta, publicatia IT Tech Box este partener media national al conferintei Codecamp.

Leave A Reply

Your email address will not be published.