Codecamp, cea mai mare conferinta IT din tara vine la Timisoara!

0

Nu mai este mult pana cand Codecamp, cea mai mare conferinta IT din Romania ajunge si la Timisoara! Peste 40 de sesiuni organizate in 7 track-uri paralele, sustinute de speakeri romani si internationali si acces gratuit pentru participanti, in cadrul Codecamp Timisoara.

Sambata, 21 aprilie, la Universitatea de Vest va avea loc o noua editie Codecamp Timisoara, una din cele mai mari conferinte IT din Romania, unde sunt asteptati peste 700 de participanti – preponderant profesionisti IT, dar si studenti si alte persoane interesate de tehnologie.

Anul acesta, in cadrul conferintei vor fi discutate teme din zona Artificial Intelligence & Machine Learning, Automotive, Web, Architecture, Frontend, Testing, IoT, Leadership, de catre speakeri de renume, internationali si romani, cum ar fi Marton Kodok, Ciprian Jichici, Antonis Kalipetis si Razvan Vlasin.

Toate detaliile despre speakeri si agenda pot fi accesate pe site-ul conferintei: timisoara.codecamp.ro. Evenimentul este gratuit pentru participanti, iar inregistrarea se poate face aici: timisoara.codecamp.ro/#register.

Conferinta este precedata de Masterclass-ul From theory to practice, ce va avea loc pe 20 aprilie si va fi sustinut de Antonis Kalipetis.


Codecamp s-a nascut in 2008, la Iasi si este cea mai mare comunitate de IT din Romania. Dupa un parcus de 11 ani de promovare si stimulare a industriei IT din Romania, Codecamp a ajuns la un numar de 12 conferinte organizate in 8 orase diferite in 2018, crescand de la an la an, in editiile din ultimii ani avand peste 1000 de specialisti la fiecare eveniment.

Leave A Reply

Your email address will not be published.