Conferinta CodeCamp la Timisoara pentru prima data, pe 14 octombrie!

CodeCamp se desfasoara pe 14 octombrie si la Timisoara.

0

Codecamp este cea mai mare conferinta dedicata profesionistilor IT din Romania, iar anul acesta sarbatoreste 10 ani, ocazie cu care pe tot parcursul lui 2017 organizeaza o serie de 10 evenimente, in principalele centre IT din Romania. CodeCamp la Timisoara:

 

Accesul la conferinta va fi gratuit, participantii trebuind doar sa se inscrie pe timisoara.codecamp.ro/#register. Asteptam peste 500 de participanti – profesionisti IT, studenti si alte persoane interesate de tehnologie si antreprenoriat. Cu un numar de peste 30 de worhsopuri si prezentari tinute de speakeri internationali si romani, evenimentul este unul de learning si schimb de experinte pe o parte, dar si unul care isi propune sa favorizeze interactiunea dintre companii, participanti, Universitate si alti invitati.

Mai multe detalii despre Codecamp Timisoara puteti gasi pe pagina oficiala timisoara.codecamp.ro.

Putem enumera deja cativa speakeri internationali care o sa fie prezenti anul acesta la CodeCamp: Dino Esposito, Steve Freeman, Raffaele Rialdi. Organizatorii au pregatit si un Master Class cu Dino Esposito cu 2 zile inainte de conferinta.

Tech Box este partener media oficial pentru prima editie la Timisoara a Conferintei IT Codecamp.

Leave A Reply

Your email address will not be published.