IAA 2017: Continental organizeaza patru competitii pe tema tendintelor in mobilitate

Turn Fiction into Science

0

Cum va arata mobilitatea viitorului? Cum vor schimba subiecte precum electrificarea si conectivitatea vietile noastre de zi cu zi? Continental cauta raspunsuri la aceste intrebari la IAA 2017 din Frankfurt. Sub motto-ul “Turn Fiction in Science“, compania de tehnologie va organiza patru competitii pe teme de tendinta in mobilitate in perioada 14-24 septembrie 2017. Impreuna cu expertii Continental, echipele vor concura si vor dezvolta idei si abordari noi in probleme legate de electrificare si conectivitate. Rezultatele vor fi apoi prezentate unui juriu care va anunta cele mai inovatoare propuneri. Toti castigatorii vor avea sansa sa obtina una din cele patru calatorii la cel mai mare targ tehnologic din lume: Consumer Electronics Show (CES), din Las Vegas, organizat in ianuarie 2018.

“Vrem sa aratam ce inseamna sa lucram la problemele de mobilitate ale viitorului. Tinerii talentati se pot implica activ alaturi de noi si pot aduce la viata propriile idei vizionare” – a explicat dr. Ariane Reinhart, membru al Consiliului Executiv pe probleme de Resurse Umane.

Subiectul de concurs “Connecting Minds” se axeaza pe colaborarea viitoare intr-un spatiu virtual. In cadrul subiectului “Smart Paradise Challenge”, participantii dezvolta noi abordari si solutii pentru un viitor inteligent si eficient din punct de vedere al resurselor. Ca parte a “continental.cloud Hackathon”, serviciile orientate spre utilizatori vor fi dezvoltate si programate. In cadrul “Powertrain Challenge”, participantii vor lucra impreuna pentru optimizarea gamei de motoare electrice.

Competitiile din timpul evenimentului vizeaza in special studentii, absolventii si profesionistii din domeniile IT, dezvoltare software si inginerie electrica si are scopul de a-i entuziasma cu privire la o cariera in cadrul Continental. Persoanele talentate si expertii din profesiile mentionate mai sus, care nu provin din medii academice traditionale, sunt, de asemenea, invitati sa se se inscrie.

Cei interesati se pot inscrie pentru una dintre cele patru sarcini la adresa www.fiction-to-science.com pana in 6 august.

Sursa: Comunicat de presa

Leave A Reply

Your email address will not be published.