Iata cand incepe Black Friday 2017 la eMAG!!

0

eMAG pregateste un Black Friday in toata regula in acest an. Black Friday a ajuns la a saptea editie la noi si este cel mai asteptat eveniment de shopping din an.

In acest an Black Friday se va desfasura la finalul lunii noiembrie, mai exact in a doua jumatate. Sunt deja cativa retaileri care au “furat” startul acestei sarbatori, ca cei de la Flanco spre exemplu.

In acest an eMAG promite in jur de doua milioane de produse la oferta speciala. Sarbatoarea de reduceri se desfasoara pe data de 17 noiembrie 2017 (la eMAG timp de o zi, insa este de asteptat ca multe alte magazine sa prelungeasca aventura de shopping si in weekend). Numeroase produse o sa fie reduse, de la telefoane, tablete, laptopuri, fashion la autoturisme si multe altele. In plus, eMAG s-ar putea sa ne ofere si in acest an cateva surprize cum ne-a obisnuit deja de-a lungul anilor.

Impreuna de eMAG, anul acesta vor participa la nebunia reducerilor si alte peste 4.000 de magazine din eMAG Marketplace.

Noi o sa publicam pe site cataloagele cu reduceri ce o sa fie de Black Friday, in ziua de 16 noiembrie cel mai probabil seara, iar in ziua de 17 noiembrie si peste weekend va tinem la curent cu reducerile care chiar merita bagate in seama. Stati cu ochii pe noi pentru a afla toate noutatile.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.