eMAG Black Friday: mega reduceri! Galaxy S7 la 1499 lei! VIDEO

0

Mai este foarte putin pana cand incepe Black Friday 2017, cea mai mare sarbatoare de shopping din an desfasurata in Romania. eMAG deja ne-a pregatit cateva surprize. Iata cele 10 produse care o sa fie la mega oferta.

Mega oferta eMAG

In acest an, Black Friday vine cu peste 2 milioane de produse in oferta si reduceri totale de peste 40 de milioane de euro! Peste 4.000 de magazine partenere eMAG Marketplace sunt pregatite cu promotii pentru Black Friday, dublu fata de anul precedent.

Oferta din acest an cuprinde o gama larga de produse si cadouri, printre care 150.000 de electrocasnice mici, 150.000 de jocuri si jucarii, 60.000 de smartphone-uri, 150.000 de parfumuri si produse cosmetice si 25.000 de anvelope.

Ca de fiecare data, de Black Friday, eMAG isi surprinde si in acest an clientii cu o serie de produse speciale in oferta: aur, abonamente telefonie mobila, autoturisme si motociclete, vacante, ceasuri si bijuterii de lux, abonamente de sanatate, bilete la concerte si evenimente sportive si multe, multe altele.

Anul acesta, eMAG are mai multe puncte de de livrare a produselor si astfel clientii vor putea opta pentru a-si primi coletele de la curier, de a le prelua din cele 15 showroom-uri eMAG sau din cele 600 de puncte de livrare deschise in parteneriat cu Posta Romana.

Volumul dublu de produse din oferta, fata de anul trecut, este gestionat din depozitele eMAG cu o suprafata de 125.000 de metri patrati (cat 25 de stadioane de fotbal). In cursul anului acestuia, eMAG a investit 10 milioane de euro in tehnologia depozitului principal, in care intra si cea mai noua platforma automatizata de sortare si ambalare din tara, capabila sa livreze catre curieri 200.000 de produse pe zi. Astfel, eMAG estimeaza ca in primele cinci zile dupa Black Friday vor fi livrate 67% dintre comenzi, restul urmand sa fie livrate pana pe 29 noiembrie. In plus, eMAG a investit 2,5 milioane de euro in servere, servicii de hosting si cloud, pentru a le oferi clientilor o experienta imbunatatita de utilizare a site-ului in ziua de Black Friday.


Echipa Tech Box o sa faca un LIVE BLOG pe toata durata reducerilor (17 noiembrie) incercand sa adune cat mai multe noutati posibil. Totodata, in ziua de joi, seara, o sa publicam pe site CATALOAGELE DE REDUCERI de la MAGAZINELE MARI PARTICIPANTE! Stati cu ochii pe noi pentru a afla toate noutatile despre Black Friday 2017.

Sursa: Comunicat de presa

Leave A Reply

Your email address will not be published.