Facebook Live Streaming vine si pe Android

0

Serviciul de streaming live a celor de la Facebook, Mentions, va fi disponibil si pe Android.

Facebook Mentions, serviciul de streaming live, a celor de la Facebook a debutat mai intai pe dispozitivele cu IOS. Acum, Facebook este gata sa pregatesca aplicatia si pentru device-urile ce ruleaza Android. Mentions concureaza cu serviciul similar a celor de la Twitter, Periscope.

Aplicatia celor de la Facebook are si un punct in plus, faptul ca poate rula din propria platforma de social media, nu precum Periscope. Odata ce update-ul va fi disponibil si pe device-ul tau, tot ce trebuie sa faci este sa cauti optiunea “What’s on your mind?” care o vei gasi in topul news feed-ului tau, iar mai apoi vei alege iconita “Live Video”. Mai apoi vei adauga o scurta descriere si boom, esti gata de live stream. In timpul filmarii live vei putea primi si vedea comentarii in timp real.

Cand decizi ca e cazul sa termini live stream-ul acesta va fi salvat la tine in Timeline.

Bun, acum ca am lamurit situatia, sa vedem si cand va fi disponibil update-ul. In SUA, serviciul de streaming, va fi disponibil pe Android intr-o saptamana. Facebook spune ca dupa aceea va da liber serviciului si altor piete din lume. In Romania inca nu stim cu certitudine cand va aparea. Noi insa am preconiza ca serviciul va debuta in Romania cel tarziu luna viitoare.

Va tinem la curent pe aceasta tema, iar cand aflam mai multe vom face un update la acest articol.

Leave A Reply

Your email address will not be published.