Facebook va avea curand propria platforma video numita Watch

Watch - un fel de YouTube, dar de la Facebook.

0

Intr-o postare recenta am povestit despre cum YouTube a luat putin din Facebook adaugand functia de Messenger. Se pare ca urmeaza ca Facebook sa fure  si ei din esenta Youtube, introducand Watch.

Watch este o platforma video disponibila pe mobil, pe desktop sau laptop si pe aplicatiile Facebook TV. Serialele vor fi formate din episoade inregistrate sau difuzate live, care urmaresc o tema specifica sau o poveste. Watch va avea, de asemenea, un Watchlist, astfel incat utilizatorii sa nu piarda nimic nou din serialele urmarite -asemenea sistemului de abonare existent pe YouTube.

facebook watchO sa avem parte si de un meniu personalizat care sa ne ajute sa gasim lucruri noi. Cei de la Facebook au promis sectiuni precum “Cele mai discutate”, unde vor fi serialele care au starnit discutii, “La ce se rade”, unde vom da de acele seriale sau clipuri care au avut parte de cele mai multe reactii “HaHa” si “La ce se uita prietenii”, sectiune in care gasim serialele la care se uita cei din lista noastra de prieteni.

facebook watchIn timp ce urmariti clipuri veti putea reactiona si interactiona cu alti utilizatori. Cei de la Facebook motivand asta spunand : “Am invatat de la Facebook Live ca reactiile si comentariile utilizatorilor la un clip fac parte din experienta clipului aproape la fel de mult ca clipul in sine.”.

Watch este o platforma menita sa ajute creatorii de continut sa isi gaseasca o audienta, sa creasca o comunitate si sa castige bani prin munca lor. Recomandarile de seriale de la Facebook sunt :

  • Seriale care fac fanii si comunitatea sa se implice. 
  • Seriale live in care creatorii sa interactioneze direct cu fanii.
  • Seriale care sa aiba o tema sau poveste anume.
  • Evenimente live care sa implice comunitatea.

Platforma va fi testata in anumite regiuni ale SUA, urmand ca aceasta sa fie disponibila la nivel international in viitorul apropiat.

Introducing Watch

Posted by Facebook on Wednesday, August 9, 2017

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.