Exclusiv la Orange, noul Samsung Galaxy Note 8!

Samsung Galaxy Note 8 la Orange

0

Samsung Galaxy Note 8 la Orange, phablet-ul de ultima generatie cu Infinity Display, S pen mai inteligent si camera duala cu stabilizare optica a imaginii poate fi comandat incepand de astazi.

Alaturi de Samsung Galaxy Note 8, clientii care comanda telefonul in perioada 23 august-14 septembrie vor primi cadou si un Samsung DeX Station, prin care utilizatorii pot conecta conecta monitorul, tastatura si mouse-ul direct la telefon, pentru o experienta PC completa.

Mai mult, exclusiv prin magazinul online Orange, clientii au sansa de a castiga 100GB bonus si 24 de luni gratuite la abonamentul pentru care a fost lansata precomanda telefonului Samsung Galaxy Note 8. Promotia se desfasoara pana pe 14 septembrie, iar cei 10 castigatori vor fi alesi prin tragere la sorti. Mai multe detalii pe www.orange.ro.

Pentru a se bucura de noul Samsung Galaxy Note 8, clientii pot beneficia de mai multe avantaje si de o mai mare flexibilitate cu serviciile si produsele Orange:

  • rate pe factura cu sau fara avans;
  • pret special la abonamentele Orange Me;
  • avans 0 euro si acces la cel mai nou model din fiecare an prin programul Top Upgrade;
  • reducere suplimentara de 100 euro prin oferta Buy-back Special.

Astfel, Samsung Galaxy Note 8 poate fi achizitionat cu un avans de 150 euro pentru un abonament Orange Me 43 si o rata lunara de 27 euro pe o perioada de 18 luni.

Telefonul va fi disponibil in magazinele Orange shop si online incepand cu 15 septembrie.

Sursa: Comunicat de presa

Leave A Reply

Your email address will not be published.