Google Developer Days Europe in Septembrie

Fiti la curent cu cele mai noi produse sau platforme dezvoltate de Google!

0

In cazul in care doriti ca pe 5 si 6 septembrie sa participati la doua zile de seminarii si sesiuni despre Android, Mobile Web, Firebase, Machine Learning, Internet-of-Things si Design ar trebui sa va indreptati atentia catre Google Developer Days Europe. Evenimentul se va tine in Cracovia, Polonia.

GDDEuropePrintre cei ce vor vorbi in fata participantilor se numara Behshad Behzadi (Senior Engineering Director, Google Assistant), Francis Ma (Product Manager, Firebase), Tal Oppenheimer (Product Manager, Chrome), Dirk Primbs (Developer Ecosystem Lead Europe), Dr. Mícheál Ó Foghlú (Engineering Director, Developer Tools and Signals), Sowmya Subramanian (Engineering Director). Lista completa de vorbitori poate fi gasita pe pagina oficiala a evenimentului

Organizatorii estimeaza 2.000 de participanti care vor avea sansa sa se intalneasca personal cu specialisti Google sau cu oameni din comunitatea Google Developers Experts. Daca doriti sa participati va puteti inscrie accesand acest link. Pretul unui bilet este de 250 de dolari.

Leave A Reply

Your email address will not be published.