Google Play Games va permite de acum sa inregistrati ceea ce va jucati pe mobil, dar si sa impartasiti jocul cu prietenii

0

Google Play Games este o platforma ce permite gameri-lor din toata lumea sa se joace impreuna, iar acum aceasta platforma beneficiaza de o noua functie ce o va face mai fun, mai grozava.

Google a anuntat un nou update a aplicatiei de jocuri (Play Games), acest nou update te va lasa sa inregistrezi ceea ce te joci la rezolutie 720p sau 480p. Pentru a face acest lucru intra in aplicatia Play Games, alege jocul care vrei sa te joci, iar mai apoi apasa butonul pentru inregistrare. Pe atat de tare, pe atat de simplu.

Ba mai mult de atat, daca doresti, in inregistrare poti aparea chiar si tu datorita camerei frontale a telefonului. Dupa ce ai terminat de inregistrat ceea ce te-ai jucat, poti foarte rapid sa editezi acel video si binenteles sa ii faci upload pe YouTube! Aveti exemplu mai jos realizat de catre cei de la Android Authority.

GPlay_GameplayRecording_v06_whitewithtext-1

Aceasta noua functie este un update similar care tocmai a ajuns si pe YouTube Games. Gamerii sunt lasati sa inregistreze chiar si live, jocurile care le joaca pe telefon. Google a mai spus si faptul ca acest nou update pentru aplicatia Play Games va fi disponibil mai intai in SUA si UK, iar mai tarziu va fi disponibil in mai multe tari.

Leave A Reply

Your email address will not be published.