IFA 2017: Iata cum va arata LG V30! PHOTO

Gigantul IT LG se pregateste sa lanseze urmatorul flagship pe 31 august la Berlin!

0

Cei de la LG se pregatesc sa lanseze un nou telefon, cel mai probabil LG V30 – pe data de 31 august in cadrul targului de tehnologie IFA Berlin 2017.

Pana acum nu prea stim la ce sa ne asteptam de la acest telefon, insa in ultima vreme au circulat tot soiul de zvonuri despre acesta pe internet, cum ca de aceasta data LG va pune un ecran OLED pe noul telefon, nu LCD.

@OnLeaks a postat pe Twitter cateva imagini despre cum ar putea arata LG V30, insa imaginile ne arata doar body-ul acestuia.

Putem spune ca LG V30 seamana foarte mult cu V20. Are un sistem de doua camere si un senzor de amprenta. Daca ne uitam pe partea frontala a telefonului putem vedea faptul ca cei de la LG au renuntat de aceasta data la un al doilea display care a fost prezent pe celelalte doua modele din seria V.

In luna mai a acestui an cei de la LG au considerat sa adauge un al doilea display pe LG V30. Acestea sunt pozele postate pe Twitter de catre Evan Blass @evleaks.

Evan Blass a notat faptul ca LG mergea pe un concept mai vechi de telefon si ca nu reprezenta produsul final. Insa acum stim cu siguranta ca gigantul IT nu va pune un al doilea display pe V30.

Mai multe despre acesta vom afla pe 31 august. Tech Box va transmite LIVE pe site conferinta de presa a celor de la LG.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.