IFA Berlin 2015: Acer a lansat Predator 6, smartphone pentru gaming cu procesor cu 10 nuclee

0
Acer a lansat in cadrul IFA Berlin 2015, Predator 6, noul smartphone dedicat gamerilor. Acesta vine cu un procesor incredibil si un design monstruos.

Acer, gigantul IT taiwanez, a lansat la IFA super smartphone-ul Predator 6. Acesta tine locul si unei console portabile. Smartphone-ul dedicat pentru gaming, prezinta pe partea frontala patru difuzoare, pentru a te bucura de experienta audio din plin.

Cu toate ca telefonul este gandit pentru jocuri, cei de la Acer l-au dotat cu o camera principala de 21 de megapixeli. Si daca tot este pentru jocuri, sub capota dispune de un procesor cu 10 nuclee, adica un deca-core de la MediaTek, Helio X20. Cei de la MediaTek vroiau sa lanseze acest procesor prin 2016, insa se pare ca s-au razgandit; am vorbit despre acesta acum ceva timp in urma.

Predator 6 vine si cu un ecran promitator. Este de 6 inch in diagonala Super AMOLED HD si vine dotat si cu 4 GB RAM. Telefonul dispune de sistemul de operare Android si vine la bord cu un sistem haptic, asemanator cu cel de pe console (feedback prin vibratii).

Screenshot-84

Leave A Reply

Your email address will not be published.