IFA Berlin 2015: Samsung Gear S2 a fost lansat!

0
Samsung a lansat in cadrul evenimentului IFA Berlin 2015 noul smartwatch, Gear S2.

Initial ceasul a fost lansat la UNPACKED ep.2 la New York, odata cu Galaxy Note 5 si S6 edge+.

Trebuie sa mentionam faptul ca este primul ceas al Samsung ce are un display rotund. Este de asemenea compatibil cu orice smartphone ce ruleaza sistemul de operare Android 4.4 sau cu o versiune mai proaspata.

Cel mai frumos ceas creat de Samsung vreodata este realizat din otel inoxidabil, iar curelusele sunt interschimbabile. Ceasul vine in doua versiuni, una pentru sport, iar alta pentru eleganta si stil. Samsung a pus pe ceas o intreaga suita de watchface-uri, iar dezvoltatorii vor putea si ei contribuii, facand proprile lor fete de ceas.

Ceasul dispune de conectivitate prin Bluetooth, dar si 3G printr-un eSIM. Ceasul vine cu ultimele tehnologii la bord, cum ar fi Power Saving Mode, pentru a creste durata de viata a bateriei.

Mai trebuie mentionat faptul ca ceasul are o noua interfata, Circular UX si ruleaza Tizen OS, sistemul de operare dezvoltat de Samsung. Gear S2 vine cu o suita de aplicatii care mai de care, mai interesante.

Ceasul beneficiaza de certificat IP68, facandul rezistent la apa, asa ca poti sa il scufunzi fara pic de emotie. Gear S2 va fi disponibil incepand cu luna octombrie.

Samsung inca nu a terminat treaba la IFA, astazi ne va mai pregati surprize.

Samsung-Gear-S2-1

Leave A Reply

Your email address will not be published.