iPhone-ul dvs. va înceta să rămână blocat pe un semnal prost de WiFi odată cu iOS 9

0
iPhone-6-Deals-April
Unul dintre cele mai enervante lucruri în legătură cu iPhone-ul este tendința sa de a rămâne setat pe WiFi chiar și atunci când semnalul acesta este prost. Aflați totul mai jos.

De exemplu, vă duceți la Starbucks sau într-un loc cu WiFi public și vă conectați doar o dată, iar apoi dacă doriți să vă conectați la cellular data, iPhone-ul vă va seta automat înapoi pe WiFi. Acest lucru duce la întreruperi atunci când folosiți Safari sau alte aplicații – cel puțin până când opriți WiFi-ul.

Partea bună este că odată cu iOS 9, Apple a schimbat acest lucru: iPhone-ul dvs. o să-și schimbe automat conexiunea pe cellular data dacă detectează un semnal de WiFi slab.

wi-fi_assist.0

Așa cum raportează 9to5Mac, această nouă caracteristică își face debutul cu ultima versiune beta 5 de iOS 9, care a fost lansată pe 6 August. Dacă folosiți beta-ul public, puteți face update pentru a folosi WiFi Assist imediat. Acesta este găsit în Settings, iar apoi în secțiunea “cellular”. Sperăm ca soluția de la Apple să facă exact ce spune și să înlăture orice conexiune proastă de WiFi care nu este la fel de sigură precum cea a telefonului dvs. .

Leave A Reply

Your email address will not be published.