S-a lansat iPhone X. Vezi cand o sa fie disponibil in Romania!

0

Zilele trecute s-au implinit 10 ani de cand Apple a lansat primul iPhone in 2007. Asadar, asa cum am anuntat intr-un articol precedent, compania a tinut un eveniment special. Evenimentul a fost organizat in incinta noului campus Apple si este primul eveniment tinut in Steve Jobs Theatre.

iPhone 2G comparat cu iPhone 5
iPhone 2G comparat cu iPhone 5

Avem, ca in fiecare an, produsele obisnuite pe care Apple le ofera, dar fiind o ocazie speciala acestia au venit cu un nou model special de iPhone.

iPhone 8 si 8 Plus

Avem astfel, asa cum ne-am asteptat cu totii, iPhone 8. Acesta vine in doua versiuni 8 si 8 plus, fiecare fiind disponibila in 3 culori : auriu, argintiu si gri metalic. Aveti de ales intre versiunile de 64GB sau 256GB. Telefonul are un ecran Retina HD de 4.7 ” si respectiv 5.5” pentru versiunea Plus, este rezistent la apa si praf si dispune de procesorul Apple A11 Bionic Chip, acelasi ca pe iPhone X .

Apple iPhone8

In materie de camera ambele versiuni dispun de 12MP. Merita mentionat ca, avand doua camere, iPhone 8 Plus are functii suplimentare precum Portrait Lighting si zoom optic.

Pretul in Romania va fi de aproximativ 3 600 de lei si 4 100 de lei pentru iPhone 8 Plus. In America acesta va putea fi cumparat cu 700 si respectiv 800 de dolari.

iPhone X

iPhone X este versiunea aniversara a telefoanelor iPhone, X insemnand cei 10 ani de la lansarea primului iPhone.  Acesta are un ecran de 5.8’’ OLED la rezolutie Super Retina. Ecranul se intinde pe aproape toata suprafata telefonului, fiind lasata o mica portiune pentru camera frontala si alti senzori.  Dispune de incarcare wireless, este rezistent la apa si praf si foloseste iOS 11.

Apple iPhone XCipul A11 Bionic este acelasi ca cel din iPhone 8 si iPhone 8 Plus si dispune de un procesor neural pregatit pentru a analiza rapid si sigur chipurile utilizatorilor pentru a ii permite sa foloseasca telefonul.

Se pare ca Apple simpatizeaza cu aplicatiile de realitate augmentata, telefonul fiind pregatit atat hardware cat si software, compania incurajand dezvoltarea a cat mai multe astfel de aplicatii.

Apple ARiPhone X are doua camere de 12MP si un senzor pe partea din fata de 7MP cu tehnologie TrueDepth care poate analiza 3D si sare in ajutorul functiilor precum Portrait Lighting sau Animoji.

Pretul in America incepe de la 999$ si poate ajunge pana la 1.150$ . In Romania va fi disponibil din data de 3 noiembrie, iar precomenzile vor fi disponibile din 27 octombrie.

Apple Watch

Apple Watch 3 este visul oricarei persoane care vrea sa renunte uneori la telefon fara sa aiba de pierdut prea multe. Desi este la fel de mare ca predecesorul sau Apple Watch 3 permite utilizatorului sa fie conectat, sa apeleze sau sa trimita si sa primeasca mesaje fara ca macar sa aiba telefonul in apropiere, indiferent daca acesta se afla acasa, la sala sau la serviciu.

Apple Watch 3Ceasul poate fi cumparat in doua modele, unul cu GPS si celular si unul cu doar GPS, ambele avand un procesor de pana la 70% mai performant decat Apple Watch 2.

Pe parcursul evenimentului s-a anuntat si o noua versiune de Apple TV, capabila sa ruleze materiale video in detalii 4K HDR, iOS 11 si ce inseamna acesta pana acum dar si WatchOS 4.

Leave A Reply

Your email address will not be published.