LG V30 este primul telefon cu lentile v/1.6!

LG urmeaza sa inoveze piata telefoanelor inteligente.

0

Cei de la LG vor adauga in urmatorul lor smartphone o camera si o lentila de sticla cu o apertura de F1.6.

Excelenta camerelor din telefoanele LG au fost o prioritate intodeauna pentru companie, iar noua camera dubla din LG V30 va avea cea mai mare apertura si cele mai clare lentile care au putut fi vazute pana acum intr-un telefon. Aceste prime lentile de tipul F1.6 sunt de asemenea lentilele cu cea mai mare apertura existenta pana acum in camerele de telefon, care permite  sa patrunda catre senzor cu 25% mai multa lumina decat lentilele de tipul F1.8 existente in telefoane precum iPhone 7.

LG se mandreste cu faptul ca din toate punctele de vedere noua camera din LG V30 este superioara nu numai predecesorilor sai, ci si a altor telefoane inteligente. Acestia promit ca telefonul sa fie ideal pentru orice fel de poze, incluzand selfie-uri de grup, poze de interior sau peisaje.

Desi a suportat atatea imbunatatiri camera de pe spate a lui LG V30 va ramane supla, ba chiar va fi cu 30 de procente mai mica decat cea existenta pe modelul precedent, V20. Combinand asta cu diferitele caracteristici performante UX ale telefoanelor LG, acestia promit amatorilor de fotografie ca vor tresari de bucurie la inlocuirea lui V20 cu V30.

Leave A Reply

Your email address will not be published.