Microsoft isi ia la revedere de la Paint!

Batranul program grafic MS Paint este pe patul de moarte.

0

Oricine are acum mai mult de 16 ani probabil cunoaste momentul acela in care internetul nu functiona, erai plictisit de toate jocurile pre-instalate din windows asa ca te puneai pe creat capodopere care mai de care mai interesante. Pentru asta trebuie sa multumim programului Paint, care se afla acum pe patul de moarte.

Se pare ca, dupa decenii intregi, cei de la Microsoft au decis ca e timpul sa scape de programele invechite ale caror functionalitati au devenit inutile sau au fost preluate de alte programe. Paint nu este totusi singur.

Intr-o postare recenta putem vedea o lista intreaga cu programe care vor fi sterse in urmatorul update major sau care sunt invechite si nu vor mai beneficia de atentia companiei si vor fi cel mai probabil sterse curand. Printre altele in lista gasim Reader App si Reader List, functii ce vor fi integrate in Microsoft Edge, functia de Screen Saver si Power Shell 2.0 care va fi inlocuit de versiunea 5.0.

Daca din cauza acestei vesti lacrimile v-au inundat ochii fara sa va ceara permisiunea, va recomandam articolul nostru despre planset pentru a afla mai multe despre plans si despre motivul pentru care oamenii plang.

Leave A Reply

Your email address will not be published.