Netflix anunta un parteneriat exclusiv cu Disney

0

Recent, Netflix a anuntat faptul ca a reusit sa puna mana pe drepturile de difuzare a noilor filme ale companiilor precum Disney, Lucasfilm, Pixar si Marvel. Aceasta afacere va incepe in septembrie 2016 si va dura mai multi ani. Desigur, utilizatorii Netflix vor fi nevoiti sa astepte pana ce versiunile BluRay si Ultra HD a filmelor vor fi lansate pentru a avea acces la acestea.

In timp ce Netflix nu a oferit prea multe detalii in legatura cu ce filme sau seriale vor aparea pentru prima oara, filme precum Pixar’s Finding Dory si Lucasfilm’s Rogue One vor aparea cu siguranta pe Netflix dupa lansarea lor in cinema. De asemenea, orice film lansat de Disney in 2016 va fi inclus: Marvel’s Captain America: Civil War, Zootopia si The Jungle Book. Este posibil si ca Star Wars: The Force Awakens sa fie inclus, dar acesta a fost lansat in 2015 si se poate sa fie exclus. Este probabil ca Disney sa lanseze un calendar inainte de luna septembrie cu filmele ce vor aparea pe Netflix.

netflix-disney

Acest parteneriat indica faptul ca Disney nu are interes in a dezvolta o platforma de streaming care sa concureze cu companii precum Amazon, Hulu sau Netflix. Este de asemenea posibil si ca Netflix sa justifice o crestere a pretului serviciilor de streaming odata cu acest parteneriat exclusiv. Dar inafara de aceasta afacere, Netflix a anuntat si faptul ca mai multe filme vor fi disponibile incepand din vara: la inceputul lunii iunie, Netflix va adauga primele trei filme Jurrasic Park, iar pe data de 22 iunie filmul Spotlight va fi disponibil. In timpul lunii iulie, Netflix va adauga The Big Short, Brahman Naman si alte filme mai vechi precum Back to The Future si Lethal Weapon.

Leave A Reply

Your email address will not be published.