Numele noului Android M vine de la Marshmallow, iar versiunea acestuia este 6.0

0

 

Google a dezvăluit că numele noului Android M vine de la Marshmallow. Aflați totul mai jos.

Versiunea de Android 6.0, care va fi lansată în toamnă, a fost previzualizată pentru prima dată la Google I/O 2015, la sfarșitul lunii mai. Dar, cum a făcut și altă dată, Google s-a abținut să dezvăluie numele complet al noului Android pentru a crea anticipare în rândul fanilor, și este sigur de afirmat faptul că Google a mers pe o alegere evidentă a numelui.

Împreună cu finalizarea numelui, Google a lansat și variantă completă de Android 6.0 SDK și o a treia versiune finală de software Marshmallow care poate fi testată pe dispozitivele Nexus.

“Imaginile de previzualizare sunt aproape de final, dar nu sunt intenționate folosirii consumatorilor”, spune Google într-un post.

android-marshmallow-6

Android Marshmallow include o abordare mai ușoară asupra permisiunilor (în timp ce oferă utilizatorilor mai mult acces asupra informaților accesate de apps), noua platformă Android Pay, suport USB Type-C, și un număr de îmbunătățiri generale ale sistemului de operare. Această versiune succedă Android 5.0 Lollipop, care a adus o interfață semnificativă și schimbări vizuale majore software-ului de anul trecut.

Este de crezut că Google lucrează la două noi telefoane Nexus care vor fi folosite să prezinte noul Android 6.0 Marshmallow – unul de la Huawei, și un nou model care succedă Nexus 5 de la LG. Cel mai probabil că ambele telefoane vor fi prezente cu un scanner de amprente, în special că versiunea de Android 5.2 suportă deja această metodă de securitate.

Leave A Reply

Your email address will not be published.