Qualcomm se alatura petrecerii Tango a Google

0

Prin dorinta de a lansa produsele Tango pentru uz casnic pentru oricine din lume, Qualcomm impreuna cu Google si Lenovo scot pe piata primul telefon pentru uz de zi cu zi, cu un procesor middle-level, Snapdragon 652, powered by Tango!

Lenovo PHAB 2 Pro front ant back-1200-80

Telefonul va fi realizat de catre Lenovo, schitat si produs in parteneriat cu Google si Qualcomm, prin care Google a reusit sa treaca de limite, optimizandu-si versiunea originala produsa pentru procesorul Nvidia Tegra K1, proiectat pe arhitectura Kepler cu 192 de nuclee CUDA, pentru familia de procesoare Snapdragon 600 si 800, in cazul nostru un Snapdragon 652 cu o frecventa de 2.0 GHz Octa-core, bazat pe arhitectura producatorului de procesoare ARM, cea Cortex A53, una destul de comuna.

Motivul principal pentru instalarea unui procesor middle-range este scaderea pretului fata de alte telefoane de pe piata main-stream, precum Samsung, HTC, Apple, si altele, pentru a putea fi folosite de oricine. Device-ul care este imputernicit in cazul nostru, este noul Lenovo Phab 2 Pro care urmeaza a fi lansat in septembrie anul acesta.

Specificatii:

Display: 6.4 inch IPS

CPU: Quad-core 1.4 GHz Cortex-A53 & Quad-core 1.8 GHz Cortex-A72

GPU: Adreno 510

RAM: 4 GB DDR3

Baterie: 4050 mAh Li-ion

Leave A Reply

Your email address will not be published.