Regatta IT 2018: Peste 20 de companii de IT din Romania participa la competitia de sailing!

0
Regatta IT se afla la a treia editie, iar in acest an competitia se desfasoara pe 18 si 19 august in Marina Life Harbour Limanu. 

Competitia de sailing este dedicata iubitorilor de tehnologie, astfel ca 150 de manageri, programatori, specialisti HR si marketing din peste 20 de companii de IT au acceptat provocarea Softlead de a participa la Regatta IT 2018.

Echipele participante la Regatta IT 2018 sunt din Bucuresti, Cluj, Iasi si Pitesti. Evenimentul promite reactivarea spiritului de competitie, alaturat adrenalinei si socializarii cu oameni din domeniu. De altfel, acestea sunt si principalele motive pentru care companiile decid sa revina la Regatta IT.

“De ce o companie IT organizeaza un astfel de eveniment, ne intreaba toata lumea. Pentru ca una dintre valorile Softlead este aceea de a inova, prin modelul de business care este singular pe piata din Romania, cat si prin acest eveniment, organizat pentru a cunoaste comunitatea IT din Romania intr-un decor prietenos si relaxat.”, Alexandra Roata, Managing Partner @Softlead.

Regatta IT – cel mai dorit beneficiu oferit angajatiilor

Cele mai multe dintre echipajele care aleg sa revina la competitia de sailing Regatta IT au ales ca de-a lungul timpului sa promoveze brandul propriu de angajator prin posibilitatea participarii la eveniment si prin capacitatea de a consolida echipa printr-un eveniment atipic, relaxant si care sparge tiparele in ceea ce priveste modul de petrecere a timpului liber intre colegi, dar departe de birou.

Companiile inscrise in competitia de sailing Regatta IT 2018 sunt: Roweb, Zitec, eSolutions, Ness Digital Engineering, AquaSoft, Netopia Payments Executor IT, PowerNet Consulting, Forcepoint, Stockberry, Dalex Consult, Softlead precum si reprezentanti ai altor 9 companii.

Parteneri si prieteni ai evenimentului: Answear, Domeniile Samburesti, Aqua Carpatica, BookLover Society, SetSail NauticSchool, LifeHarbour Limanu.

Parteneri media: Tech Box, Digi24, Agora, PRwave, Business24, DoingBusiness, Jurnalul de Afaceri, Radar de media, Romania pozitiva, Ziare.com, GoodNews, Portal Management, Transilvania Business.

Iata cum s-a desfasurat Regatta IT 2017

Leave A Reply

Your email address will not be published.