Regatta IT : 170 de specialisti IT din Romania se intrec pe Marea Neagra

0

Pentru al doilea an consecutiv, Softlead aduna la linia de start pentru Regatta IT pasionatii de tehnologie din 32 companii IT&C din Romania.

Peste 170 de participanti au ales ca in week-end-ul 16-17 septembrie sa puna in valoare strategia, adrenalina si spiritul de echipa intr-o formula inedita, intr-o competitie arbitrata pe mare. Organizate in echipaje, 16 veliere vor iesi in larg din Marina Life Harbour Limanu, pentru a raspunde provocarii de a afla cum arata topul companiilor de IT si in competitiile de sailing. Nume precum: Zitec, Siveco, Brinel SoftTehnica, Societe Generale Business Solutions, Executor IT, Piticlic (Infomediapro), Ness Romania, AquaSoft, IntelActSoft, Roweb, NXTServers sau Softlead au desemnat echipele participante pentru anul acesta.

“Regatta IT a fost gandit ca un eveniment dedicat profesionistilor din industriile tehnologice, bazat pe un motiv inedit de socializare, cunoastere, atat din perspectiva interna a echipei, cat si din cea a generarii oportunitatilor. Aceasta este miza Softlead pentru industriile IT&C si asa ne dorim sa continuam” – Alexandra Roată, Managing Partner Softlead.

Despre Regatta IT
Regatta IT este un eveniment creat din dorinta de a consolida relatii. Dar acele relatii care nu sunt gazduite de salile hotelurilor sau targurilor IT, ci intr-un mediu natural, acolo unde conteaza mult mai mult atitudinea, spriritul de echipa, zambetele dezinvolte si pantalonii scurti. Regatta IT s-a nascut dintr-o dorinta de reintoarcere la puritate si libertate, asa cum poate fi doar sentimentul pe care il ai la cateva mile in larg.

Sursa : Comunicat de presa

Leave A Reply

Your email address will not be published.