Samsung a lansat Galaxy Note 7 oficial si in Romania, iar pretul este colosal!

0

Recent, gigantul IT, Samsung, a lansat noul phablet Galaxy Note 7 si in Romania. Conferinta de lansare a telefonului a avut loc in cadrul TechHub Bucharest.

Samsung Galaxy Note 7 s-a lansat pe 2 august la New York in cadrul evenimentului UNPACKED 2016 ep.2. Cel mai nou flagship al companiei vine de acum cu un ecran curbat edge to edge si cu iris scanner. Galaxy Note 7 vine cu 64 GB spatiu de stocare intern si 4 GB RAM + un slot pentru card microSD de pana la 256 GB. Smartphone-ul vine cu aceeasi camera extraordinara de 12 MP cu o deschidere a diafragmei de f/1.7 precum si la Galaxy S7.

Phablet-ul vine cu un display Super AMOLED de 5.7 inch in diagonala cu o rezolutie Quad HD si 518 ppi (pixel per inch). Flagship-ul Samsung ruleaza sistemul de operare Android Marshmallow, iar compania se gandeste sa pregateasca in scurt timp un update la Android Nougat.

Pretul noului phablet este unul colosal, deci daca te-ai gandit sa iti achizitionezi unul trebuie sa scoti din portofel nici mai mult nici mai putin de 845 de euro.

Note-7-26

Iris Scanner

Deoarece specificatiile dintre Galaxy Note 7 si Galaxy S7 sunt in mare parte la fel, Samsung a decis sa diferentieze cele doua flagship-uri prin features. Galaxy Note 7 are un iris scanner care permite utilizatorilor sa deschida telefonul cu ajutorul scanarii ochilor. Samsung spune ca iris scanner-ul ofera o securitate mai avansata decat senzorul de amprente. Scanner-ul pentru iris poate fi folosit de asemenea si pentru a securiza aplicatii, poze si alte fisiere separat de restul celorlalte date de pe telefon intr-un folder numit Secure Folder.

Pozele apartin The Verge si Droid Life

Leave A Reply

Your email address will not be published.