Samsung Galaxy S7 edge test de rezistenta. VIDEO

0

Cei de la Tech Rax pun de aceasta data la mare incercare super flagship-ul a celor de la Samsung, Galaxy S7 edge. Dupa cum bine stiti, Samsung a lansat Galaxy S7 si Galaxy S7 edge pe 21 februarie in cadrul evenimentului Mobile World Congress 2016 sustinut la Barcelona. Telefonul este la precomanda la nivel global, iar in Romania se va lansa oficial pe data de 3 martie.

Dupa cum va spuneam mai sus, cei de la Tech Rax au efectuat foarte recent un test de rezistenta pe noul flagship Samsung, Galaxy S7 edge. Testul desfasurat este unul traditional marca Tech Rax; pentru inceput a incercat sa il zgarie cu un cutit, binenteles telefonul nu a intampinat niciun fel de problema, doar pe margini s-au putut vedea urmarile lamei de cutit. Pasul doi a venit ceva mai in forta cu un hammer bine facut, iar dupa cateva lovituri ecranul s-a spart, insa cu toate acestea, acesta a incercat sa mai ramana functional pana la un moment dat.

Una peste alta Samsung a realizat un telefon rezistent din materiale premium. Flaghip-ul Galaxy S7 edge vine cu protectie Gorilla Glass 5 atat pe fata cat si pe spate, astfel fiind greu de spart intr-o utilizare obisnuita de zi cu zi.

Testul de rezistenta il puteti vedea in acest video

Leave A Reply

Your email address will not be published.