Samsung va lansa smartwatch-ul Gear S3 pe 31 august la IFA Berlin!

0

Samsung va lansa oficial noul smartwatch Gear S3 pe 31 august in cadrul targului de tehnologie IFA Berlin.

Anul acesta IFA Berlin va incepe pe 2 septembrie si se va incheia pe 7 septembrie, insa nu este surprinzator faptul ca anumiti giganti din industria IT de pe piata incep mai repede evenimentul. Unul dintre acesti giganti este Samsung, care pe data de 31 august va anunta cel mai nou smartwatch al companiei Gear S3 si cu siguranta va fi compatibil cu cel mai nou flagship al companiei, Galaxy Note 7, lansat tot luna aceasta la New York.

Inca nu stim foarte multe despre Samung Gear S3, insa Gear S2 a fost cel mai bun smartwatch pe care l-a facut Samsung pana acum. Ce stim este faptul ca si Gear S3 precum S2 va dispune de un cadran rotund, cu o margine care se roteste pentru a naviga prin meniuri. Samsung a realizat un Gear S2 in versiuni rose gold si platinum, dar si o versiune ce beneficiaza de conectivitate 3G, astfel ca ne-am putea astepta de la Samsung la aceeasi abordare si cu Gear S3, dar binenteles ca va avea si multe alea plusuri si noutati.

Mai multe vom afla pe 31 august la IFA Berlin. Stati cu ochii pe noi, caci vom avea un LIVESTREAM pe site cu evenimentul de lansare a lui Gear S3. Totodata, va vom prezenta in exclusivitate toate noutatile de anul acsta de la IFA Berlin 2016.

Ne puteti gasi pe FACEBOOK si TWITTER cu #techboxIFA.

201608169H9WB0FCQEL2JN5MYG189HKZ.0

Leave A Reply

Your email address will not be published.