Samsung lanseaza Galaxy Note 7 pe 2 august la New York!

0

Gigantul IT, Samsung, a anuntat astazi ca pregateste un eveniment pe 2 august sustinut la New York unde ne va prezenta The Next Galaxy.

Despre urmatorul phablet Samsung, Galaxy Note 7, s-a raspandit zvonuri luni de zile pe tot internetul, acesta fiind unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri ale anului. Galaxy Note 7 cel mai probabil va veni cu un ecran curbat, dual edge, precum si la Galaxy S7 edge.

Dupa cum stiti, anul trecut Samsung a lansat Note 5, iar anul acesta compania s-a gandit sa sara peste cifra 6 ducandu-se direct la Note 7. Astfel, compania considera ca este mai aproape de linia S7 si totodata un rival pentru iPhone 7 care va fi lansat in toamna.

Primul Galaxy Note cu ecran curbat s-a lansat in 2014, pe numele sau de Note Edge, insa acela avea display-ul curbat doar pe o singura parte. Anul acesta, daca Samsung va lansa un Note 7 edge acesta va fi primul Note cu ecran dual edge.

Citeste si “Zvonuri despre Samsung Galaxy Note 7 + POZE

Totodata, Galaxy Note 7 se zvoneste ca ar veni si cu un iris scanner, acest lucru il putem regasi usor mascat in design-ul invitatiei a celor de la Samsung pentru participare la eveniment.

Mai multe detalii despre Galaxy Note 7 vom afla pe 2 august in cadrul conferintei de la New York. Ramaneti cu ochii pe noi, caci vom transmite LIVE evenimentul aici pe site.

Leave A Reply

Your email address will not be published.