Surprizele oferite de eMAG de Black Friday. Bilete la Electric Castle si Summer Well si lista poate continua. VIDEO

1

Mai sunt doar cateva ore pana la Black Friday 2016. eMAG e pregatit. Iata ce surprize v-a pregatit acesta.

Spui Black Friday, spui eMAG! Magazinul online s-a pregatit cu oferte spectaculoase, menite sa implineasca visul fiecaruia, de la mic la mare. De la televizoare, telefoane, laptopuri si electrocasnice pana la produse pentru ingrijirea copiilor, toate asteapta noii proprietari.

Citeste si “Iata care sunt primele produse la oferta de la eMAG. Afla cat costa si care sunt!”

Asa cum si-a obisnuit clientii, de Black Friday eMAG scoate la vanzare noi produse surpriza, dintre care unele in premiera. eMAG vinde bilete pentru doua dintre cele mai importante festivaluri de muzica din Romania: Electric Castle si Summer Well. 11,000 de bilete la Electric Castle si 10,000 de bilete la Summer Well, la preturi_early bird, vor putea fi cumparate pe 18 noiembrie de fani, dar si de amatorii de muzica buna.

In plus, 2500 de bilete pentru cea mai mare petrecere de Revelion indoor din Romania, “Huge Year’s Eve” de la Romexpo, vor fi disponibile de Black Friday la eMAG.

ARTICOL RECOMANDAT

Black Friday 2016: Cataloage, cand incepe, magazine participante, oferte – LIVE BLOG

Pentru iubitorii de mare si soare, oferta eMAG pentru Black Friday 2016 include si 48 de pachete turistice la mare pentru sezonul 2017, cu discounturi care pornesc de la 28%.

“In fiecare an, de Black Friday, am adus in oferta un produs inedit, care sa arate ca online se poate vinde si cumpara orice. Am pregatit 1.000.000 de produse la reducere si, asa cum v-am obisnuit, inca o surpriza pe care o veti descoperi maine dimineata”, declara Tudor Manea, General Manager eMAG Romania.

1 Comment
  1. roxana says

    Urmareste graficele cu evolutia preturilor pe http://www.surdul.ro/blackfriday

Leave A Reply

Your email address will not be published.