Tipul de la Street View a parcus 500.000 km pentru a fotografia partea de tara a Thailandei

0

Pentru mai bine de doi ani, Google a trimis oameni in cele mai indepartate colturi ale lumii cu scopul de a captura cat mai multe locatii cu putinta pentru Street View. Nu toate aceste locatii pot fi accesate prin intermediul unei masini, asa ca anumiti aventurieri sunt trimisi pe jos, fiind echipati cu un rucsac special ce contine o camera de 360 de grade.

In Thailanda, rezultatele acestui lucru s-au datorat in mare parte muncii unei singure persoane, spune Google. Compania a adaugat 150 de noi locuri de interes turistic, fiind incluse si Parcul Istoric Sukhothai si templele antice Ayutthaya.

Pentru a putea captura aceste imagini, un triatlonist thailandez numit Panupong Luangsa-ard a purtat acel rucsac special echipat cu o camera de 360 de grade si a calatorit prin dealuri si paduri.

Phanom_Rung_Historical_Park

2000_Tea_Plantation_in_Ang_Khang_Royal_project

Damnoen_Saduak_Floating_Market

Ao_Nang_Beach

Intreaga misiune de a captura toate aceste peisaje si locuri a durat doi ani, cu pauze in timpul zilelor ploioase deoarece camera are nevoie de un cer senin pentru a putea realiza o captura clara. Rucsacul cantareste in jur de 18 kg si se extinde cu un metru peste umerii utilizatorului. Bateria tine in jur de 6 sau 8 ore. Pe langa noile locatii din Thailanda, Google Street View s-a extins deja si in alte locatii exotice precum reciful de corali din Indonezia, Burj Khalifa din Dubai si piramidele din Egipt, pentru a numi cateva.

Elephants_at_Thai_Thani_Art___Culture_Village

Nang_Yuan_Island

_Koh_Phithak_in_Chumphon_province

Strawberry_field_in_Ang_Khang_Royal_project

Hell_Fire_Pass_Memorial_Museum

On_the_way_to_Railay_Beach_

Leave A Reply

Your email address will not be published.