Un MacBook a supravietuit unei caderi din avion

0

macbook-air-avion

Majoritatea ar suferi un mini atac de cord numai la gandul ca laptopul le-ar putea cadea de pe canapea, dar s-ar parea ca laptopurile create de Apple sunt mai rezistente de cat am crede.

Un utilizator al site-ului Reddit are o poveste cel putin spectaculoasa. El sustine ca un laptop MacBook Air a cazut, de la 300 de metri, din avionul pe care îl pilota.

Insa nu asta este partea incredibila a povestii redditorului av8or. Acesta mai spune ca laptopul sau înca este functional si a publicat si o serie de fotografii cu dispozitivul pentru a demonstra autenticitatea povestii.

Av8or explica cum pilota un avion de mici dimensiuni, la o altitudine de 300 de metri, cand acoperisul s-a desprins si MacBook-ul sau, care era într-o geanta, a zburat si a cazut langă un prieten de-ai lui.

”Laptopul înca este functional, cu toate ca sistemul de racire s-a defectat, iar sticla de pe trackpad începe să cada”, explica barbatul, care spune ca mecanismul de prindere al acoperisului nu fusese închis cum trebuie.

Totusi, cum Internetul este plin de persoane disperate dupa atentie, nu putem sti daca povestea utilizatorului este adevarata sau nu, dar daca este, trebuie apreciata constructia MacBook-urilor.

Sursa: www.playtech.ro

macbook-air-2-1280x959-1170x644 macbook-air-3-1280x959-1170x644 macbook-air-1280x959-1170x644

Leave A Reply

Your email address will not be published.