Castiga un spatiu de birou in cel mai nou business hub din Timisoara!

0

Vox Techonology Park sustine tinerii si ideile indraznete, sprijinind dezvoltarea acestora. Acestia isi propun nu doar sa ofere o alta cladire de birouri, ci un mediu de lucru in care ideile sa prinda aripi, un loc in care toate facilitatile necesare sa fie la indemana.

Prin intermediul campaniei Vox Your Startup acestia doresc sa ofere unui statup din judetul Timis sansa de a beneficia de un birou si de toate facilitatile premium pe care cladirea Vox le are de oferit, in mod gratuit, pentru 2 ani de zile. Pentru a fi eligibile, startup-urile trebuie sa aiba o vechime de maxim 2 an pe piata, sa activeze intr-unul din domeniile IT, media, comunicare, administrativ, financiar si sa aiba sediul in judetul Timis.

Pe toata durata campaniei, startup-urile participante vor fi promovate pe canalele online utilizate de Vox Techonology Park si se vor bucura de sustinerea dezvoltatorilor. Echipa castigatoare va primi un birou cu o suprafata intre 50 si 150 mp, in functie de numarul de membri al acesteia.

Inscrierile se fac pana in 1 noiembrie 2017, prin completarea formularului disponibil pe website-ul campaniei. Dupa incheierea perioadei de inscriere, juriul format din membri ai managementului Werk Property Group va alege 3 proiecte finaliste care vor fi supuse votului publicului. Campania se incheie in data de 15 decembrie cu anuntarea startup-ului castigator.

Portalul de stiri Tech Box sustine proiectul Vox Your Startup initiat de Vox Technology Park.

You might also like More from author

Leave A Reply

Your email address will not be published.