YouTube are acum propriul Messenger incorporat!

Cei de la Youtube permit acum utilizatorilor sa isi trimita mesaje direct din aplicatie!

0

In ultimul an am vazut cum aplicatii precum Facebook, Instagram sau Messenger au primit diferite actualizari. Unele mai interesante decat altele. Si, desi e posibil sa nu fi observat aceasta mica surpriza, aplicatia Youtube a fost actualizata si ea!

storiesInainte sa va speriati trebuie sa va spun ca cei de la Youtube nu au adaugat functia de “Story” ca celelalte 3 aplicatii mentionate mai sus. Instagram s-a aparat spunand ca asa arata in viziunea lor viitorul iar Facebook probabil a vrut sa ii invete o lectie, cine stie? In orice caz nu este vorba de asa ceva de data asta, Snap, se pare, este implicat intr-o oarecare masura in planurile de viitor al celor de la Google. Aflati mai multe aici. 

Daca “Story” nu e, atunci ce e!? Messenger e! Puteti acum sa trimiteti clipuri cunoscutilor direct in aplicatia YouTube, fara sa fie nevoie de un email sau folosirea unei alte aplicatii precum Facebook Messenger.

Youtube MessagingPentru a face asta trebuie doar sa apasati pe butonul Share aflat sub clipul pe care doriti sa-l trimiteti, de acolo selectati persoana dorita si apasati pe butonul “Send”. In cazul in care persoana cu care doriti sa va impartasiti fericirea data de un nou clip cu pisici  nu apare in lista de contacte tot ce trebuie sa faceti e sa apasati pe “Add Contacts”, copiati link-ul si il trimiteti respectivului.

Pentru a vedea mesajele primite trebuie sa vizitati meniul “Shared”, de aici interfata o sa fie familiara. Puteti vedea cand cineva v-a vazut mesajul, puteti apasa pe inima pentru a aprecia un mesaj si puteti trimite un alt clip rapid apasand butonul din dreapta-jos al ecranului.

Nu ne asteptam ca aceasta actualizare sa opreasca oamenii din a mai folosi aplicatiile de mesagerie pe care le folosesc deja, insa este o adaugire destul de utila pe care noi o primim cu bratele deschise.

Leave A Reply

Your email address will not be published.